CLEANING OUT CLOTHES

bloppis-time

Time for us to sell some clothes, next weekend!

God morgon! Nu är det äntligen dags för oss att sälja iväg lite kläder vi inte använder! Det här gänget plus Lisa Olsson kommer sälja massor av grejer, jag har totalrensat och det finns en hel del godbitar. :-) Hoppas såklart att så många av er som möjligt kan komma och fynda! Kom ihåg att cash is king… Haha! Här kommer info:

Var: Outletbutiken, Öregrundsgatan 3 (T-bana gärdet)

När: Söndagen den 29 mars, klockan 11.00-15.00!

Jag är superpepp på att få träffa er, hänga lite, snacka och såklart hoppas på att ni fyndar massor. Puss på er! <3

//Good morning! Now it’s finally time for us to sell some clothes we don’t use anymore! These ones and Lisa Olsson will sell a lot of our stuff, I’ve cleaned out so much so there’s a lot… This is the easiest way for me that’s why I sell it in Sweden, but if there’s anything left I will for sure post it here. :-) If you happen to be in Sweden this happens on Sunday the 29th of march from 11.00-15.00 at Outletbutiken, Öregrundsgatan 3. So excited to meet some of you guys, hang out and do some shopping. Hugs babes! <3

7 reaktioner på “CLEANING OUT CLOTHES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.