PARADISE

janni-deler-paradise-tulumDSC_2964
janni-deler-paradise-tulumDSC_2944

Just arrived to paradise. Love this place.

Äntligen framme, i paradiset! Alltså wow, vet inte vad jag ska säga. Det här är det finaste stället jag varit på tror jag, vita sanden och alla färger. Har hunnit ta en lunch med massa guacamole (såklart) och nu ska vi bada lite. Blir en lugn dag idag och imorgon blir det plåtning hela dagen. Ska egentligen åka hem på torsdag morgon men ska försöka flytta fram det en dag, vill inte åka hem. Ever typ haha! Nu ska jag njuta av solen och beställa en mojito, when in Mexico haha! Puss på er <3

//Finally here, in paradise! Oh wow, I’m speechless. This is the nicest place I’ve ever been to I think, the white sand and lots of colours. Have had lunch with lots of guacamole (of course) and now we’re going to enjoy the beach. It will be a calm day today and tomorrow we have a photoshoot all day. My flight back is thursday morning but I will try to add one more day to this trip, don’t want to leave. Like ever haha! Will enjoy the sun now and order a mojito, when in Mexico haha! Hugs babes <3

32 reaktioner på “PARADISE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.