BEACH, SMOOTHIES

janni-deler-beachDSC_3017
janni-deler-beachDSC_2953

Beach and smoothies (eehm a mojito too).

God morgon på er! Vilken dag, vi hann med massor! Hann dock inte med att redigera så mycket bilder och är alldeles för trött för att försöka prestera något fint när jag skriver det här. ;-) Idag har vi plåtning hela dagen men ska försöka uppdatera er lite om hur vi har det. Underbart! Var så härligt att bara springa rakt ut i vattnet och kolla in på den vita stranden, och maten ska jag inte ens börja med… Allt smakar otroligt fräscht, smoothies och kanske en coconut mojito som slank ner igår. Hit måste jag tillbaka för en längre resa, finns så mycket jag vill se. Ha en underbar dag så kikar jag in här så fort jag kan. Puss! <3

//Good morning guys! What a day, we did so much! I didn’t have time to edit too many pics and I’m way too tired when I write this so I won’t produce anything good at the moment. ;-) Today we have a photoshoot planned all day but I will try to update you guys how we have it. Amazing! It was such a nice feeling to just run out in the water and look back on the white beach, and don’t even get me started on the food… Everything tastes to fresh, we had smoothies and maybe a coconut mojito yesterday. Need to go back here for a longer trip, there’s so many things I want to see. Have a great day and I’ll check in here as soon as I can. Hugs! <3 

33 reaktioner på “BEACH, SMOOTHIES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.