WOW HER PT.1

213685_101JANNI-REEBOK

Top here!/ Jacket here!/ Gloves here!/ Shorts here!/ Socks here!/ Shoes here!   – all from Reebok

Medan jag sitter och blir sminkad tänkte jag att ni kunde få lite träningsinspo! :-) Stadium och Reebok gör ju samarbetet WOWher just nu och här är några av plaggen jag visat i min förra look för Reebok, den här sporttoppen har ni inte sett förut men det är fantastisk! Det finns i alla Stadium butiker nu och släpps lite nya plagg varje månad. Har med mig ett set träningskläder hit men vet inte riktigt om jag kommer hinna träna… Troligtvis inte men hoppas på lite yoga! Finns massa såna ställen här. :-) Happy training babes, nu ska vi börja plåta! <3

//While I sit here and get my make up done and I thought I could give you some training inspo! :-) Stadium and Reebok have this collaboration called WOWher right now and here’s some of the pieces I showed you in my last look for Reebok, haven’t showed you this sport bra before but it’s amazing! It’s in all Stadium stores and new stuff is released every month. I brought a set of training clothes but I don’t know if I’ll have time to workout here… Probably not but I’m hoping for some yoga! There’s a lot of yoga places here. :-) Happy training babes, time for a photoshoot! <3

4 reaktioner på “WOW HER PT.1”

Leave a Reply

Your email address will not be published.