BTS

janni-deler-bts-mexicoDSC_3267
janni-deler-bts-mexicoDSC_3405
janni-deler-bts-mexicoDSC_3270
janni-deler-bts-mexicoDSC_3401
janni-deler-bts-mexicoDSC_3285

Long and warm but fun day yesterday, some behind the scenes here… I wear a set from Nelly and kimono from Lindex!

God morgon på er! Man kan ju lugnt säga att den här resan är den mest intensiva och full ös medvetslös-resan jag varit på, någonsin. Vi plåtade från tidig morgon till kväll igår, kan tyvärr inte visa så mycket mer men ni får se resultatet snart. :-) Blev sminkad av grymma Elin Svensson som sminkat mig inför en plåtning tidigare, blir alltid lika nöjd. <3 Mexico alltså, vilket ställe… Kunde tyvärr inte boka om flyget så har en lång resa framför mig idag igen. Vi har hunnit med en hel del under de timmarna jag varit här iallafall, så har massa bilder att gå igenom på resan hem. Nu längtar jag tills jag är framme, har några mellanlandningar med lite väl korta tider emellan så hoppas på att jag slipper övernatta någonstans på vägen hem. ;-) Puss!

//Good morning guys! This trip have been the most intense and full on trip I’ve ever been to, ever. We shooted from early morning until late night yesterday, unfortunately I can’t show you too much yet but you’ll see the result soon. :-) Got my make up done by Elin Svensson and we’ve been working together before for a shoot, always get so happy with the result. <3 Mexico guys, what a place… Unfortunately I couldn’t change my ticket home so I have a long trip ahead of me today again. We’ve done so much during these hours I’ve been here anyway, have tons of pics to go through on my trip home. Can’t wait to arrive, have a few stops on the way with a pretty tight schedule so I really hope I don’t have to spend another night somewhere on the way home. ;-) Hugs!

8 reaktioner på “BTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.