COCONUT

janni-deler-coconutDSC_3446
janni-deler-coconutDSC_3451
janni-deler-coconutDSC_3466

Me n my coconut! <3

Varför bor man inte såhär? Vit sandstrand, palmer och färska kokosnötter. Blir ju helt glad i hela själen av att vara på såna här ställen! Brukar inte gilla att dricka färska kokosnötter, tycker att det smakar konstigt men här var den helt grym. Det var så varmt att plåtas i solen och värmen hela dagen och dricka glömdes bort, klunkade i mig en hel kokosnöt på eftermiddagen och kände mig piggare direkt. Så det måste ju vara bra… Är så glad att jag fixade naglarna innan jag åkte också, älskar den här turkosa färgen. Och Tulum! <3

//Why don’t you just live like this? White sand, palms and fresh coconuts. Just get so happy in the entire body when you’re in places like this! Usually don’t like to drink fresh coconuts, think it tastes weird but this one was great. It was so warm to shoot in the sun and heat all day and I didn’t really drink that much, had a full coconut in the afternoon and felt that my energy came back straight away. So it has to be good… So glad I got my nails done before I left too, love this turquoise color. And Tulum! <3

16 reaktioner på “COCONUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.