BEACH DRESS

janni-deler-beachdress-lindexDSC_2981
janni-deler-beachdress-lindexDSC_2985
janni-deler-beachdress-lindexDSC_2990
janni-deler-beachdress-lindexDSC_2984

RayBan glasses/ Lindex dress (here!)

God morgon och hej från ett lite tråkigare väder, landade imorse i regnet. Var en lång dag men det gick bra den här gången, tror aldrig jag längtat efter att landa så mycket förut. Intensiv resa som har slitit lite på kroppen! Har knappt sovit sen jag åkte, lite halvdant på flyget och några timmar där borta så jag både ser och känner mig sjukt trött. ;-) Därför får ni en halv outfit från stranden, fick massa frågor om klänningen och den är från Lindex! Riktigt skön strandklänning men jag kommer använda den med boots och stövlar också. Finns även i vitt så ska nog ta en kik på den när jag orkar… Nu ska jag ta tag i mailen som jag ignorerat sen jag åkte, skulle ljuga om jag sa att jag inte längtade tillbaka redan. Puss! <3

//Good morning and hello from a bit more boring weather, landed this morning in the rain. Was a long day but it went well this time, don’t think I’ve ever wanted to land that much as this time. Intense trip that surely made my body tired! Barely slept since I left Stockholm, small naps on the flights and some hours over there so I both feel and look really tired at the moment. ;-) That’s why you get a half outfit from the beach, got lots of questions about the dress and it’s from Lindex! A great beach dress but I’ll also wear it with boots. Also available in white so I have to check it out when I have the energy… Time for me to catch up on my email that I ignored since I left, would lie if I said that I didn’t long back there already. Hugs! <3

16 reaktioner på “BEACH DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.