MEXICAN GRILL

janni-deler-mexican-grillDSC_3260
janni-deler-mexican-grillDSC_3246
janni-deler-mexican-grillDSC_3247
janni-deler-mexican-grillDSC_3259
janni-deler-mexican-grillDSC_3249
janni-deler-mexican-grillDSC_3250
janni-deler-mexican-grillDSC_3256

Mexican dinner, guacamole, fish tacos and a big fish!

Första kvällen gick vi till ett litet hak och åt en mexicansk middag! Jag har ätit så mycket guacamole sen jag kom till Mexico så det nästan är ohälsosamt… Älskar ju avocado som ni nog vet och guacamolen här är helt galen. Skulle aldrig tröttna på den haha! Fisk tacos har jag inte ätit så mycket förut men kommer garanterat börja äta det efter den här resan, fräscht och lite annorlunda jämfört med den gamla vanliga svensk-tacon. ;-) Vi beställde in en hel grillad fisk också som vi delade på, den ser läskigare ut än vad den var haha! Maten här får 4,5 av 5 möjliga, inte för att jag vet vad minuset är men det är inte långt ifrån en fullpott. Ha en mysig kväll så hörs vi från Sverige imorgon, puss! <3

//Our first night we went to a small place and had a mexican dinner! I’ve been eating so much guacamole since I arrived to Mexico that it’s almost unhealthy… I love avocado as you know and the guacamole here is insane. Could never get tired of it haha! Haven’t had fish tacos that much before but I will for sure start eating it more often after this trip, fresh and pretty different compared to the normal swedish taco. ;-)  We also ordered a grilled fish to share, it looks scarier than it was haha! The food here gets 4,5 out of 5, not that I know the minus but it’s not far from full score. Have a great night and I’ll talk to you from Sweden tomorrow, hugs! <3

5 reaktioner på “MEXICAN GRILL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.