MORE GUACA

janni-deler-quacamoleDSC_2994

Amazing food on the beach, loved that place!

Ja hörrni den här dagen var seg… Har inte gjort många knop idag, svarat på mail och tagit en lååång dusch och gjort ansiktsmask. Är så trött så jag nästan mår illa, tänkte gå och lägga mig riktigt tidigt ikväll. Har massa planer i helgen så behöver energi! Hade gjort nästan vad som helst för det här till middag… Shrimp tacos, mojito och en vit strand. Det här stället heter Ahau Tulum, det var den stranden vi var på. Vi bodde inte på stranden men det hotellet som låg vid restaurangen såg riktigt fint ut, så hett tips om ni ska till Tulum! Nä nu ska jag laga middag, superhungrig men har inte orkat laga något. Någon som kan komma över med en shrimp-taco och guacamole? ;-) Vart är min pojkvän när jag behöver honom som mest… Haha! Puss på er, ha en grym fredag!

//Well guys, this day was slow… Haven’t done much today, answered emails and had a looong shower and a face mask. I’m so tired I almost feel sick, planning on going to bed super early tonight. Have lots of plans for this weekend so I need the energy! Would’ve done almost anything to have this for dinner… Shrimp tacos, mojito and a white beach. This place is called Ahau Tulum, it was on the beach we went to. We didn’t live on the beach but the hotel next to this restaurant looked really nice, great tip if you’re going to Tulum! Now I have to make some dinner, super hungry but haven’t had the energy to make something. Anyone feel like coming to my place with some shrimp taco and guacamole? ;-) Where’s my boyfriend when I need him the most… Haha! Hugs babes, have a great friday!

9 reaktioner på “MORE GUACA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.