BIRTHDAYS

85_MG_0707 - Photo by Fabian Wester
16_MG_0612 - Photo by Fabian Wester
22_MG_0731 - Photo by Fabian Wester

Happy B-DAY Rampan! <3

God morgon från en utvilad människa! Sov 11 timmar… Galet, vet inte ens om jag gjort det förut? Skönt var det iallafall! Idag fyller Rampan år, världens bästa Rami! Jag kallar honom Rampan, hittar alltid på smeknamn till alla. Vet inte vart jag får det ifrån men tycker det är roligare med smeknamn. ;-) Ska snart iväg och käka brunch och spela bowling för att fira honom! Ikväll blir det födelsedagsmiddag, det känns som alla fyller år just nu. Min tur nästa vecka, då blir jag 25… Känns helt sjukt! Nu ska jag ta en dusch och vakna till liv, vi hörs lite senare. Puss!

//Good morning from a rested person! Slept for 11 hours… Crazy, don’t think I’ve done that before? It feels great anyway! Today it’s Rampan’s birthday, the best Rami in the world! I call him Rampan, always come up with nicknames for everyone. Don’t know how I come up with them but it’s a lot more fun with nicknames. ;-) Soon going away for brunch and bowling to celebrate him! Tonight there’s another birthday dinner, feels like everyone’s having their birthday at the moment. My turn next week, I’m turning 25… Feels crazy! Time for a shower so I wake up, talk to you later. Hugs!

13 reaktioner på “BIRTHDAYS”

 • brittisabelle says:

  Janni! Jag har följt dig sen du bara hade några tusen följare på instagram och jag måste bara få säga att du är helt fantastisk! Du uppdaterar ofta med riktigt bra inlägg och helt sjuuuuukt fina bilder!! Du är så jäkla duktig på det du gör och du är alltid positiv och skriver mycket roligt & intressant :) vill bara att du ska veta det, att du är grym helt enkelt. Så fortsätt med det.. haha!

 • Lovely pictures !!
  Really like the last one, so funny (:
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

 • Nimo says:

  Grattis till Rampan

 • ISA says:

  ALLTSÅ! vad är det där för lyxig frulle? <3 älskar födelsedagar haha. så mysigt!

 • Malin says:

  Åh, va mysigt! Brunch är ju så mysigt!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

 • Anja says:

  The last picture basically sums up the blogger life, I love it! :))

  http://toujoursanja.blogspot.com/

 • Eloise Olsson says:

  Hej! Älskar din blogg! Du verkar vara så otroligt jordnära och äkta och på det så r du otroligt vacker också, så det får mig verkligen att vilja läsa din blogg! Måste verkligen berömma dig för dina bilder! Så otroligt fina, och även din klädstil. Alltid så olika outfits vilket gör det mer inspirerade (även fast jag inte har pengar att köpa så mycket kläder hehe..) och härligt! Du verkar ha en sånt bra liv, men ändå inte att du “skryter” om det i din blogg så att alla ska känna sig sämre, utan man blir istället helt glad! Älskar att besöka din blogg varje dag för det är alltid nya och MÅNGA inlägg och alltid olika, liksom varierande! Så härligt verkligen! Måste ärligt säga att det faktiskt peppar mig lite nu när livet kanske halvt är påväg neråt i berg och dal banan.. och ditt hår btw är så fint! Jag undrar hur ofta du tvättar det? Använder du schampo, och i sånna fall, känns inte ditt hår torrt då? :o för jag använder bara balsam, men så fort jag använder schampo så blir håret galet torrt och det ser ut som det dött och att topparna ska ramla av :( och jag undrar vad du använder för produkter, typ hårolja, hårspray etc? Skulle va kul att få lite tips, då ditt hår ser så fint ut och med as bra kvalite! Ha det så braaaaaa <3

  • Janni says:

   Hej söta och tack för din fina kommentar! <3 Jag tvättar håret 2 gånger i veckan ungefär, och ja både schampo och balsam. :-) Tror det är ok eftersom jag inte tvättar så ofta och har bra kvalitet på håret, det är ju så olika på alla. Kolla med en frisör vad du kan göra, så svårt att jämföra om du har så känsligt hår och inte jag så bättre om du får tips av någon annan som kan ditt hår. Kram och lycka till!

 • Emelie says:

  Stämmer att flest födslar sker i mars, april och maj! Backar man nio månader så innebär det ju att barnet har blivit till på sommaren. Då livet är härligast och folk ligger som mest ;) haha!

 • maria says:

  Åh vilka härliga bilder!! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.