CELEBRATION

janni-deler-celebrationDSC_3541
janni-deler-celebrationDSC_3564
janni-deler-celebrationDSC_3551
Time for b-day dinner, curly hair and red lips.   Top from Gina Tricot (here!)/ Louboutin shoes

Hjälp vad bråttom jag fick nu! Har varit iväg på brunch och bowling, efter det gjorde jag en sista check här hemma inför bloppisen imorgon. Hoppas många av er kommer för jag har massor att bli av med haha! Nu har jag lockat håret, sminkat mig och ska iväg och fira min underbara babe Alexandra! Middag, lite vin och massa snack med alla härliga tjejer. Blir inget party för mig ikväll dock, vill vara pigg imorgon och inte riskera att bli sjuk efter resandet och lite sömn. Men kul ska vi ha iallafall! :D Ha en härlig lördagkväll hjärtan, puss! <3

//Oh now I’m in a hurry! Been away for brunch and bowling, after that I did a last check in my wardrobe for the flea market thing we have tomorrow. Hope to see a lot of you guys there since I have a lot to get rid of haha! Now I’ve just curled my hair, done my make up and soon heading over to celebrate my amazing babe Alexandra! Dinner, some wine and lots of talking with all the lovely girls. No party for me though, want to be on top tomorrow and not risk to get sick after the traveling and lack of sleep. But we’ll have fun anyway! :D Have a great saturday night loves, hugs! <3

6 reaktioner på “CELEBRATION”

Leave a Reply

Your email address will not be published.