HAIR

janni-deler-fringe-bootsDSC_2464

Loved this hair, check in here later tonight!

Hej babes! Galen dag idag, sjukt kul att träffa några av er på bloppisen! :D Det som blev över åkte jag och lämnade in på myrornas, det kändes lättast att bara bli av med allt. Som sagt så fyller alla år så nu ska jag springa iväg till restaurangen för att fira Julian! Kom precis hem efter en sväng till pappa och efter middagen ska jag hem och sooova. Kolla in senare ikväll så ska ni få se något ni har frågat om, en hint är håret på bilden ovanför. ;-) Puss! <3

//Hey babes! Crazy day, so much fun to meet some of you at the flea market! The things that was left over I gave to the second hand store, it felt like the easiest way to just get rid of everything. As I’ve mentioned everyone is having their birthday so now I’m running over to the restaurant to celebrate Julian! Just got back home after hanging out with my dad and after dinner I’m going home to sleeeep. Check in here later tonight and you’ll see something, a little teaser is the hair on the pic above. ;-) Hugs! <3

2 reaktioner på “HAIR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.