SURF LOOK – TRESEMMÉ

janni-deler-tresseme5F4A0111

Nu kan jag äntligen visa er hur jag fick till det här håret, jag är helt kär i frisyren! Måste göra det igen snart. :-) Vi gör ett samarbete med TRESemmé just nu där vi visar olika frisyrer, jag valde “Surf look” och det var faktiskt riktigt lätt att göra och höll i sig i flera dagar. Det brukar inte mitt hår göra, brukar få locka om det varje dag… Ni som frågat, här får ni se hur jag fick till det steg för steg. Hoppas ni gillar det! :D Vet inte om ni gillar videos? Säg till så jag vet, jag tycker det är kul att blanda in ibland. NU ska jag sova, har aldrig varit så sugen på att gå och lägga mig. Puss! <3

//Now I can finally show you how I got this hair, I’m totally in love with this hairstyle! Need to do it soon again. :-) Right now we’re doing a collaboration with TRESemmé where we show different hairstyles, I went for the “Surf look” and it was actually really easy to do and stayed the same for days. My hair usually don’t, most of the time I have to curl it every day… For you who asked can now see the process step by step. Hope you like it! :D Don’t know if you like videos? Let me know, I think it’s fun to mix it up sometimes. NOW I will go to sleep, never wanted to sleep as much as right now. Hugs! <3

23 reaktioner på “SURF LOOK – TRESEMMÉ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.