YUC

janni-deler-yucDSC_3601
janni-deler-yucDSC_3597
janni-deler-yuc-stockholmDSC_3603
janni-deler-yuc-stockholmDSC_3608
janni-deler-yuc-stockholmDSC_3615
janni-deler-yuc-stockholmDSC_3635
janni-deler-yuc-stockholmDSC_3631
janni-deler-yuc-stockholmDSC_3640
janni-deler-yuc-stockholmDSC_3642
janni-deler-yuc-stockholmDSC_3643
Amazing dinner with a fun ending…

Så mysig kväll igår! Julian fyllde år så vi möttes upp ett stort gäng och käkade mexikansk mat på YUC. Aldrig hört talas om det innan, ligger jättenära mig så ska dit med Jon tänkte jag. Han kommer ikväll, WOOOHOOO!!!! :D Anyway, tillbaka till kvällen. Vi drack någon drink och åt tacos, ceviche och sötpotatispommes och snackade i kapp. Så mysigt gäng! På torsdag är det jag som ska firas, eftersom jag fyller på påskafton firar jag lite i förväg. Vet dock inte om Klara är välkommen längre, vill inte bli nertryckt i någon tårta… Hahaha, som jag skrattade! Är så glad över att jag fångade varje steg på bild, höll på att garva ihjäl mig. Nu ska jag fortsätta mitt film-tittande, mår fortfarande illa. :-( Kram på er!

//Such a cozy night last night! Julian had his birthday so we met up and had mexican food for dinner at YUC. Never heard of the place before, it’s so close to my home so I’m going there with Jon. He’s coming here tonight, WOHOOO!!!! :D Anyway, back to the night. We had a drink and tacos, ceviche and sweet potato fries and talked. So cozy with the gang! On thursday it’s time for me to be celebrated, since my birthday is on easter eve I decided to celebrate a few days earlier. Don’t know if Klara is still invited, don’t want to be pushed in to a cake… Hahaha, I laughed so hard! Glad I got every step on photo, almost cried since I laughed so much. Will continue my movie-watching now, still feel sick. :-( Hugs!

6 reaktioner på “YUC”

Leave a Reply

Your email address will not be published.