MEXICO INSTA

janni-deler-instagram-mexico10518044_414215202079617_675757055_n

Some snaps from my Instagram and Mexico trip!

God morgon! Mår bättre idag, mådde inte lika illa när jag åt frukost imorse så det var skönt. Undra vad det var för konstigt jag hade ätit… Fick vakna upp bredvid min underbara kille som ligger och sover nu, han var iväg på äventyr hela natten eftersom han ska lansera en ny bil så nu ligger han och sover som ett barn. <3 Vi är i valet och kvalet om vi ska åka någonstans i helgen, jag fyller ju år på lördag så kanske åker till Monaco eller något annat soligt ställe. Jag är så osugen på att flyga någonstans bara, känner att jag behöver en paus från flygplatser haha! När jag kollar tillbaka på bilderna från Mexico på min Instagram (@jannid) så börjar jag tänka annorlunda… Paradiset! Ha en härlig dag, puss!

//Good morning! Feel better today, didn’t feel sick when I had breakfast this morning so that felt good. Wonder what I ate that wasn’t good… Got to wake up beside my wonderful boyfriend that’s still asleep, he was away all night since he’s releasing a new car so now he’s sleeping like a baby. <3 We’re debating if we’re going somewhere this weekend, my birthday is on saturday so we’re thinking about going to Monaco or another sunny place. I really don’t feel like flying somewhere though, feels like I need a break from the airport haha! When I look back on the pics from Mexico on my Instagram (@jannid) I start to think differently… Paradise! Have a great day, hugs!

9 reaktioner på “MEXICO INSTA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.