PÅSK-O-GRAM

janni-deler-oral-bDSC_3761
janni-deler-oral-bDSC_3751
Winner of the Oral-B toothbrush and also a new chance!

För ett tag sen tävlade jag ut en tandborste i samarbete med Oral-B och #hejakalla, vinnaren är Lina som kommer bli kontaktad! :-) Älskar den och jag har faktiskt blivit grym på att använda eltandborste! Eftersom påsken är här nu och godis är något som jag tror alla kommer få i sina härliga påskägg (hehe, önskar mig ett…) så tävlar Oral-B ut 10 stycken Oral-B Pro 2500 och 100 st ProExpert tandkrämer. Så, vann ni inte min tävling har ni en till chans nu! Dom kallar det Påsk-o-Gram och ni hittar tävlingen HÄR! Lycka till babes! <3

//A while ago I had a competition where you could win a toothbrush with Oral-B, the winner is Lina and will be contacted. :-) I love it and I’ve been really good using my electric toothbrush! Since easter is around the corner and that means a lot of candy (I wish for it hehe…) Oral-B now have a new competition where you can win 10 Oral-B Pro 2500 toothbrushes and 100 ProExpert toothpaste. So, if you didn’t win my competition you have another shot now! They call it Påsk-o-Gram and you’ll find the competition HERE! -in swedish though but if you can figure it out, try. Good luck babes! <3

2 reaktioner på “PÅSK-O-GRAM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.