B-DAY PARTY

janni-deler-partyDSC_3789
janni-deler-partyDSC_3793

Dress from SanneAlexandrashop (on sale – here!)/ Nelly shoes (old)

Väldigt sent god morgon här! Har helt ärligt mått alldeles för dåligt för att öppna datorn, haha! Det hör inte till vanligheterna… Vilken pang-dag vi hade igår! Har massa bilder från brunchen så ska kolla igenom dom när jag mår bättre, vi fortsatte ända fram till 4 imorse. Brunch, mellan-fest, middag och nattklubb blev det också. Var så otroligt längesen jag var ute och körde en hel festkväll och hade helt sjukt roligt! Tråkigt bara att man ska må så dåligt efter, nu vet jag varför jag inte brukar dricka så ofta. Glömmer ju bort det så lätt. ;-) Nu ska jag, Jon och Klara kolla film och mysa. Det är ju faktiskt imorgon jag fyller år men känner att jag firat klart det för det här året! Puss på er, hörs sen! <3

//A very late good morning here! To be completely honest I’ve been feeling way too bad to even open my computer, haha! That’s not so normal for me… What a day we had yesterday! Have lot’s of pics from the brunch so I just need to go through them when I feel a bit better, we continued until 4 this morning. Brunch, middle-party, dinner and night club. Was so long ago since I went out and had a party night and we had soo much fun! Sad that you have to feel so bad the day after, now I know why I don’t drink that often. Easy to forget. ;-) Now me, Jon and Klara will watch a movie and just chill. It’s my real birthday tomorrow but I really feel that I’ve celebrated enough this year! Hugs babes, talk later! <3

12 reaktioner på “B-DAY PARTY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.