FOOT MONTH

janni-deler-scholl-pediDSC_2377
janni-deler-scholl-pediDSC_2389
janni-scholl
janni-deler-scholl-pediDSC_2393

Cozy day with my sweetheart, pedicure and lots of talking!

Världens mysigaste (och skönaste) sätt att umgås på! Jag och Alexandra kör nu en fotmånad tillsammans med Scholl under hela april, vi började med en mysig pedikyr för att kickstarta det hela. :-) Jag tycker det är superskönt och är inte alls känslig eller kittlig under fötterna, Alex däremot var inte lika avslappnad till en början men blev bättre haha! Jag älskar massagen… Man har ju inte luftat fötterna så mycket, jag har haft lite tur eftersom jag varit i varmare länder där man kan ha sandaler men behövde ge mina fötter lite kärlek. Tycker det är jätteviktigt med fräscha fötter, speciellt när man ser dom i öppna skor. Fila bort all “död” hud och fixa nagelband och naglar, sen försöker jag smörja in fötterna varje morgon och kväll. Nu ska jag försöka förlänga min pedikyr och fortsätta hemma, är ni med på en fotmånad nu innan sandalerna och öppna klackar? Vi gör det ihop! Nu ska jag fortsätta myskvällen och vakna upp imorgon och bli 25 på riktigt… <3

//The cosiest (and nicest) way to hang out! Me and Alexandra are doing a foot-month with Scholl during april, we kick started it with a pedicure together. :-) I really like it and I don’t think it tickles under the feet, Alex on the other hand had a harder time in the beginning but it got better haha! I love the massage… You haven’t really had your feet out that much lately, I’m lucky enough to have had the opportunity to be in warmer places and wear sandals but I really needed to give my feet some love. Think it’s so important to keep them fresh, especially when you see them in open shoes. Get rid of all the “dead” skin and get the nails in order, then I try to moisturise my feet every morning and night. Will try to keep my pedicure for longer this time and continue this at home, are you with me on a foot-month before sandal-season and open heels? Let’s do it together! Now I will continue with our cozy night and wake up tomorrow and turn 25 for real… <3  

7 reaktioner på “FOOT MONTH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.