B-DAY BREAKFAST

janni-deler-bday-breakfastDSC_3936
janni-deler-bday-breakfastDSC_3955
janni-deler-bday-breakfastDSC_3941
janni-deler-bday-breakfastDSC_3942

Cozy morning with my bestie, all of my favorite food!

Goood morgon från en 25åring! Har haft en mysig morgon med massa gott till frukost, det fick bli min underbara vän Klara som fick fira mig imorse. Hon sov över så vi lagade god frukost som Jon hade fixat igår. :-) Han vaknade ju tyvärr upp med feber så han ligger fortfarande och sover, tur att Klara sov över så jag slapp ha fölsis-frulle ensam haha! Vet inte alls planerna för dagen, vi tänkte gå på spa och bara ha en lugn dag men kan lika gärna ha en mysdag hemma. Kommer ihåg när man var liten och det pirrade i magen hela dagen när man fyllde år, så känns det inte riktigt nu när man är äldre. ;-) Ska fixa lite bilder från brunchen nu, jag kan ju lugnt säga att jag firat den här födelsedagen iallafall! Ha en grym dag idag, det är ju faktiskt en speciell dag. Puss! <3

PS. Eftersom jag fyller 25 år kör Femimal 25% rabatt på allt i 25 timmar, så happy shopping babes! :D Ni kommer till sidan HÄR!

//Good morning from a 25 year old! I’ve had a cozy morning with lots of goodies for breakfast, my amazing friend Klara was the one who got to celebrate me this morning. She slept here so we made this tasty breakfast that Jon got me yesterday. :-) Unfortunately he woke up with a fever today so he’s still asleep, lucky me Klara slept here so I didn’t have to have birthday-breakkie all by myself haha! Don’t know the plan for today, we were planning on going for a spa day but it’s just as good with a chill day at home. Remember when you were younger and you had butterflies in your stomach all day long when you had your b-day, that’s not really how it feels now when you get older. ;-) Will fix some pics from the brunch now, we for sure celebrated this birthday! Have a great day, it’s actually a special one. Hugs! <3

12 reaktioner på “B-DAY BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.