#JANNI25

janni-deler-brunch-party-janni25DSC_3777
janni-deler-brunch-party-janni25DSC_3798
janni-deler-brunch-party-janni25DSC_3775
janni-deler-brunch-party-janni25DSC_3780
janni-deler-brunch-party-janni25DSC_3784
janni-deler-brunch-party-janni25DSC_3776
janni-deler-brunch-party-janni25DSC_3817
janni-deler-brunch-party-janni25DSC_3828
janni-deler-brunch-party-janni25DSC_3866
janni-deler-brunch-party-janni25DSC_3850
janni-deler-brunch-party-janni25DSC_3811
janni-deler-brunch-party-janni25DSC_3891
janni-deler-brunch-party-janni25DSC_3916

SO much fun celebrating my birthday, food, drinks and loved ones! <3

Ååh vad kul jag hade i torsdags!! Kommer inte ihåg sist jag hade en riktigt födelsedagsfest, tror det var när jag fyllde 18. Vi fick vara på underbara Pretto Pr’s kontor och jag är så otroligt tacksam för all hjälp, kunde inte tänka mig en bättre fest! Det var ballonger överallt och mina 25-ballonger var ju helt fantastiska, tack för det party-land! <3 Vi åt mat från Taco Truck och jag som precis varit i Mexico fick stilla mitt guacamole-sug, kommer bli stammis där framöver… Bästa Fang blandade drinkar och efter maten så körde vi drinktävling, man skulle blanda licör43 drinkar och det blev rosa pantern! Herregud vad vi skrattade, man skulle blanda drinken så snabbt man kunde sen skulle den smaka bra också, sjukt kul sätt att höja stämningen på en fest haha! Mina underbara vänner på ett och samma ställe, även om vissa redan hade hunnit åka iväg för påskfirande och var saknade var jag mer än nöjd. Tack vänner, ni är bäst! <3 Nu ska jag njuta av den här dagen, tror vi kör en heldag på spa imorgon. Välbehövligt! Puss på er!

//Ooh how fun I had at my party!! Don’t remember the last time I had a real b-day party, think it was when I turned 18. We had it at Pretto Pr’s office and I’m so grateful for all the help, couldn’t imagine a better party! It was balloons everywhere and my 25-ballons was just amazing, thanks for that party-land! <3 We had food from Taco Truck and since I just came back from Mexico I got to please my guacamole addiction, will be a regular there from now… Best Fang mixed our drinks and after the food we had a drink competition where you were supposed to mix licör 43 drinks and we did the pink panther! Oh we laughed so much, you were supposed to mix it as fast as possible and then it needed to taste good, such a fun way to start a party haha! My amazing friends in one place, even if some of them were missed and already left town for easter celebration I was more than happy. Thanks babes, you’re the best! <3 Now I will enjoy this day, think we’re going for a spa day tomorrow. Need it! Hugs!

27 reaktioner på “#JANNI25”

Leave a Reply

Your email address will not be published.