YASURAGI

janni-deler-yasuragiDSC_4001
janni-deler-yasuragiDSC_3961
janni-deler-yasuragiDSC_3986
janni-deler-yasuragiDSC_3965
janni-deler-yasuragiDSC_3967
janni-deler-yasuragiDSC_4036
janni-deler-yasuragiDSC_4030
janni-deler-yasuragiDSC_4004
janni-deler-yasuragiDSC_4052
janni-deler-yasuragiDSC_4056

Checked in at Yasuragi for the night, and now it’s spa-time!

God morgon från Stockholms härligaste ställe! Vi bestämde oss igår eftermiddag att vi åker till Yasuragi, så vi kom hit igårkväll och checkade in i det galnaste rummet någonsin. Det är helt fantastiskt! När vi kom fram så var det en flaska bubbel, choklad och ett supergulligt grattis, blev lite rörd. <3 Kunde inte tänka mig ett bättre avslut på födelsedagen! Vi åt en fantastisk middag och gick och la oss tidigt, allt gjorde man i en morgonrock. Älskar det! Vi tog ett kvällsbad också som finns inne på rummet… Nu har vi precis ätit frukostbuffé och ska gå till poolen och spaa. Man blir så lugn här ute, känns inte alls som man är en halvtimme utanför stan! Hoppas ni får en mysig söndag så hörs vi när vi är hemma igen, puss!

//Good morning from the nicest place in Stockholm! We decided yesterday afternoon that we’re going to Yasuragi, so we arrived last night and checked in to the craziest room ever. It’s just amazing! When we arrived it was a bottle of bubbles, chocolate and a super cute congratulation, made me so happy. <3 Couldn’t imagine a better way to end my birthday! We had a fantastic dinner and went to bed early, and you did it all in a robe. Love it! We took a night bad too that is in the room… Now we just had breakfast buffet and will hit the pool for some spa. You just get so calm out here, doesn’t feel like you’re just 30 min outside city! Hope you guys will have a cozy sunday and I’ll talk to you when we’re back home, hugs! 

6 reaktioner på “YASURAGI”

Leave a Reply

Your email address will not be published.