RELAXED

janni-deler-relax-yasuragiDSC_4069
janni-deler-relax-yasuragiDSC_4076
janni-deler-relax-yasuragiDSC_4068

Perfect sunday.

Nu är vi hemma igen efter en riktigt härlig stund. Känner mig helt avslappnad! Vi badade lite, åt massa frukt och sen tog vi bilen in till stan. Nu ligger vi och kollar film, tänker ta en riktig söndag idag och lämna mailen oöppnad. Tar tag i allt imorgon igen, ska försöka njuta av att vara såhär lugn i kroppen för en gångs skull. :-) Den ansträngningen vi ska göra är att gå och handla middag, tror vi satsar på lax, sötpotatismos och något gott tills ikväll. Lutar åt glass eller naturgodis. Världens grymmaste helg, fest, spa och ett år äldre. Känns faktiskt riktigt bra! <3

//Now we’re back home again after a great time. Feel so relaxed! We did some swimming, had lots of fruit and then took the car back in to town. Now we’re watching a movie, planning on a real sunday today and leaving my email un-opened. Will get back at it tomorrow again, will enjoy this calm in my body for once. :-) The only activity we’re doing is to go and get some dinner, think we’re having salmon, sweet potato mash and something tasty for tonight. Thinking ice cream or nature candy. The best weekend ever, party, spa and one year older. Actually feels really good! <3

14 reaktioner på “RELAXED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.