PLANNING

janni-deler-DSC_3234
janni-deler-mexico-tulumDSC_3416
janni-deler-DSC_3223

Snaps from Mexico, wearing a dress from Lindex!

God morgon! Idag skiner sooolen, hoppas den stannar! :D Har en del jobb att ta igen idag och ett möte lite senare, så för mig är det en vanlig måndag. Hoppas ni får vara lediga och njuta av vädret. :-) Har varit så tråkigt väder så jag har inte fotat någon outfit på evigheter känns det som, ska försöka fota av dagens till er. Har sovit som en stock så känner mig pigg och redo för en ny vecka! Ska till Finland imorgon för ett jobb men berättar mer om det sen. Efter Finland blir det Åre en sväng för troligtvis sista skidåkningen i år, sen tror jag det blir Monaco med några vänner. Lite planering såhär en måndag men ni brukar fråga vad jag har för planer så nu har ni lite mer koll. Vill klämma in Mexico någonstans snart också, vara där minst en vecka och bara njuta… Dags för mailen, hörs sen! <3

//Good morning! Today the suuun is shining, hoping it’ll stay! :D Have a lot of work to do today and a meeting later on, so for me it’s a normal monday. Hope you guys will enjoy this day and the sun. :-) The weather has been so boring lately so outfits haven’t been prio in a long time, will try to shoot today’s look for you guys. Slept like a baby so I feel ready and stoked for a new week! Going to Finland tomorrow for work but I’ll tell you more about that later. After Finland I’m going to Åre and probably the last skiing for this year, after that I think I’m going to Monaco with some friends. Some planning this monday but you often ask what my plans are so now you know a bit more. Want to sqeeze in Mexico in there soon too, want to spend at least a week to just enjoy it… Time for emails, talk soon! <3

16 reaktioner på “PLANNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.