HAPPY CHICS

janni-deler-happy-chicsNS5A9907
janni-deler-happy-chicsNS5A9902
janni-deler-happy-chicsNS5A9920

Shoot done, and us girls in our robes! Lisa, me and Angie. <3

Lite glada bilder från idag, och en söt då. ;-) Haft superkul med the ladies, från tidig morgon tills nu. Vi ligger på hotellrummet efter en middag som innehöll sötpotatispommes bland annat. Ska kolla igenom lite bilder och sen sova, vi flyger hem imorgon ganska tidigt så det var verkligen en snabbvisit. Vi alla ligger och knappar på datorerna så ska stänga ner snart och vara lite social (tvinga dom andra att göra samma) innan det är soovdags! Ville mest bara säga god natt, så god natt hjärtan! <3

//Some happy pics from today, and one cute too. ;-) Had great fun with the ladies, from early morning til now. We’re in the hotelroom after a dinner with sweet potato fries and other things. Will go through some pics and then sleep, we’re flying back home tomorrow pretty early so this was for sure a quick visit. We’re all on our computers so I will close it down soon and be social (force the others to do the same) before bedtime! Just wanted to say good night, so good night loves! <3

16 reaktioner på “HAPPY CHICS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.