TOKYO RESTAURANT

janni-deler-tokyo-restaurant-yasuragiDSC_4010
janni-deler-tokyo-restaurant-yasuragiDSC_4018
janni-deler-tokyo-restaurant-yasuragiDSC_4011
janni-deler-tokyo-restaurant-yasuragiDSC_4012
janni-deler-tokyo-restaurant-yasuragiDSC_4013
janni-deler-tokyo-restaurant-yasuragiDSC_4020

Great dinner with my love at Yasuragi on my birthday. Yum!

Nuu är vi klara för dagen! Haft riktigt kul och allt har gått bra, men jag berättar mer om vad vi gjorde lite senare. :-) Nu kom vi precis till hotellet och ska dra och käka middag, så hungriga nu! Såhär såg vår middag ut på Yasuragi på min födelsedag, vi åt lite blandat och allt var riktigt riktigt smarrigt! Åt en slags sushi med smält ost på toppen, lax med en kräm och sen fisk till varmrätt. Vi avslutade med dessert, jag körde på glass med bär och kanderade nötter… Mums! Var så mysigt att få umgås med Jon, vi har varit ifrån varandra så otroligt länge. Ska bli mysigt med en tjejkväll ikväll men jag längtar redan efter honom. <3 Kommer hem imorgon igen så det känns okej. Nu ska vi käka, puss på er! <3

//Noow we’re done for the day! Had so much fun and everything went well, but I’ll tell you more later on what we did. :-) Now we just arrived to the hotel and will go for some dinner, so hungry at the moment! This was our dinner at Yasuragi on my birthday, we had a mix of everything and it was really really tasty! Had some kind of sushi with melted cheese on top, salmon with a cream and then fish for main course. We finished it all with dessert, I went for the ice cream with berries and candied nuts… Yum! Was so nice to spend time with Jon, we’ve been away from each other for so long. Will be nice to have a girls night tonight but I miss him already. <3 Going back tomorrow though so it feels ok. Time to eat, hugs! <3

2 reaktioner på “TOKYO RESTAURANT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.