HOTEL MORNING

janni-deler-morningjanni-deler-morningDSC_46982
janni-deler-morningDSC_4714

Just wanted to stay in bed this morning…

God morgon från Helsinki flygplats! Hade en mysig morgon med hotellfrulle och sen direkt till flygplatsen. Ville INTE gå upp imorse, måste vara jetlagen. ;-) Haha, en timme gör mycket på morgonen! Älskar fönster man kan sitta i… Saknades bara en kaffe! Hade kunnat sitta där minst en timme till. Men, nu ska vi flyga så blev en kortis nu på morgonen, hörs när vi är hemma igen! <3

//Good morning from Helsinki airport! Had a cozy morning with hotel breakfast and then straight to the airport. I did NOT feel like waking up this morning, had to be the jetlag. ;-) Haha, one hour makes a difference in the morning! Love windows that you can sit in… The only thing missing was the coffee! Could’ve stayed there for at least an hour more. But, time to fly so this ended up to be a short post, talk to you when I’m back home again! <3

4 reaktioner på “HOTEL MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.