WEIGHTLIFTING

janni-deler-fit4lifeDSC_4727
janni-deler-fit4lifeDSC_4736
janni-deler-fit4lifeDSC_4732

Weightlifting with this babe today, tired legs right now…

Körde tyngdlyfting med Alex och hennes tränare idag på fit4life, vi var på deras nya gym på söder och det var så otroligt fräscht! Jag har skaffat mig ett par tyngdlyftarskor och gått all in, nu jäklar ska jag börja köra lite sån här träning också! :-) Vi körde lite olika ryck och stöt, och tro mig när jag säger att jag har noll koll… Helt ny värld för mig så det blir ett roligt projekt! Alex är grym så ska bli kul att lära mig lite av henne. Helt plötsligt hade vi varit på gymmet i två timmar så jag var helt slut, nu är trappan ett projekt. Längtar inte till imorgon när jag ska vakna och känna hela kroppen värka haha, men det är grym träning och det märks. Glömde fota in action med min kamera, och här var vi klara så risk för trötta tjejer. ;-) Nu ska vi kolla en film och sen sova, ha en mysig kväll babes! <3

//Did weightlifting today with Alex and her coach at fit4life, we went to their new gym at söder and it was just so fresh! I got myself a pair of weightlifting shoes and went all in, now I’m so stoked on doing some of this kind of training too! :-) We did different kinds of snatches and clean and jerks, and believe me when I say I have zero knowledge… A completely new world to me so it’ll be a fun project! Alex is really good at it so it’ll be fun to learn some from her. All of a sudden we noticed we’ve been at the gym for two hours so I was completely done, now I see the stairs like a huge project. Don’t really long for tomorrow when I’ll wake up and my entire body will hurt haha, but it’s great training and I can tell. Forgot to shoot me in action with my camera, and here we were just done so there’s a risk of tired girls. ;-) Time for a movie and then sleep, have a cozy night babes! <3

6 reaktioner på “WEIGHTLIFTING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.