HOTEL BREAKFAST

janni-deler-hotel-breakfastDSC_4677
janni-deler-hotel-breakfastDSC_4680

Yesterday’s breakfast, loove hotel breakfasts!

God morgon! Hur mår ni? Jag mår toppen, sov ut imorse och det behövdes. Känner av typ hela kroppen från igår, på ett skönt sätt idag men fasar inför imorgon haha! Ska träna idag igen men kommer nog köra ganska lugnt. Har käkat frukost precis, blev gröt, ägg och kaffe. Drömfrukosten igår då… Älskar hotellfrukost! Har lunchdate med Alex idag, hon ska laga palt till mig. ;-) Har aldrig ätit det förut så ska bli kul att prova, speciellt när en riktig norrlänning lagar det haha! Återkommer med recension senare. Puss på er, nu ska jag ta tag i den här soliga dagen! <3

//Good morning! How are you? I feel great, slept long this morning and I needed it. Can feel my entire body from yesterday, in a good way today but I don’t long for tomorrows soreness haha! Will workout today as well but take it chill. Just had breakfast, had porridge, egg and coffee. This dreamy breakfast was from yesterday… Love hotel breakfasts! Have a lunch date with Alex today, she’s making “palt” for me. ;-) Never tried it before so it’ll be fun to try, especially when a real northern girl makes it haha! Will get back to you with my thoughts later on. Hugs babes, time to start this sunny day! <3

4 reaktioner på “HOTEL BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.