CENOTE

janni-deler-cenote-tulumDSC_3170
janni-deler-cenote-tulumDSC_3188
janni-deler-cenote-tulumDSC_3157

From the cenote in Mexico… Such a cool experience!

Haft världens slappaste dag, helt underbart! Kollade lite serier, städade i ordning här hemma och tog en lugn och lång promenad med musik i öronen. En heldag med mig själv, det var längesen! :-) Har glömt visa er de här bilderna från Mexico när vi åkte och badade på det här balla stället. Jag hade läst om det så ville verkligen bocka av det, jag hoppade i direkt och bara låg och njöt. Tänkte att det visade hur lugn min dag har varit idag. ;-) Om ni åker till Mexico åk till någon Cenote och kolla in det, riktigt häftigt! Nu ska vi snart dra ut ett gäng och käka middag, ska bara försöka hitta bord någonstans. Alla verkar vilja äta ute när det är sol och helg… Puss på er! <3

//I’ve had the most chill day, just amazing! Watched some series, cleaned my home and took a calm and long walk with music in my ears. A day with myself, don’t even remember when that happened last! :-) Forgot to show you these pics from Mexico when we went for a swim in this cool place. I’ve read about it so I really wanted to see it, I went straight in the water and just enjoyed it. Thought it showed how calm my day today was. ;-) If you ever go to Mexico you should go to a Cenote and check it out, it was so cool! Soon we’re a few people heading out for dinner, just have to find a table somewhere. Seems like everyone wants to go out to eat when it’s sunny and weekend… Hugs babes! <3

13 reaktioner på “CENOTE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.