#TOUGHISBEAUTIFUL

JanniDeler_Reebok_Boxning
JanniDeler_Reebok_Boxning5
JanniDeler_Reebok_Boxning2
JanniDeler_Reebok_Boxning6
JanniDeler_Reebok_Boxning4
JanniDeler_Reebok_Boxning3

Top here!/ Shorts here!/ Shoes here!   -all from Reebok    Photos by Rami Hanna

God morgon, härligt med söndag! Här är min andra look för Reebok och samarbetet med Stadium, WOW her. Den här sporttoppen alltså… Så otroligt snygg! Ser ut som en boxare eller något, har aldrig provat det men är riktigt sugen. :-) Ska köra på Odenplan fightgym idag igen, det är en riktigt tuff cirkel där man tar ut sig själv totalt. Det finns thai-boxning där också så ska prova på det någon gång, ingen aning om hur svårt det är men tycker ju det är så sjukt kul med nya träningsformer. Någon som kört boxning? Vad tycker ni? Nu ska jag börja fixa inför dagen, ska iväg på en inspelning efter träningen. Puss! <3

//Good morning, nice with sunday! This is my second look for Reebok and the collab with Staidum, WOW her. This sports bra though… So cool! I look like a fighter or something, never tried that but I really want to. :-) Will do another Odenplan fightgym session today, it’s a really tough circuit and after you’re totally done. They also have thai boxing so I need to try it out sometime, no idea how hard it is but I just love to try new ways of working out. Anyone who tried boxing? What do you think? Now I will start to prepare for the day, going for a video shoot after the workout. Hugs! <3

19 reaktioner på “#TOUGHISBEAUTIFUL”

 • liselotte says:

  So so beautiful!!

 • Sara says:

  Sjukt fin du är!! Och jag älskar allt Reebok gör, så sjukt sköna och snygga plagg! Körde en del thaiboxning på en klubb i Skåne när jag var yngre. Grymt bra träning och riktigt roligt. Vågade mig aldrig på att sparras på riktigt (mes) men annars är det svin roligt!! Kör :)

 • Sandra Jawad says:

  Tycker du är så himla fin och inspirerande Janni!!
  Tänkte bara höra mer om din Mexico resa, funderar nämligen på att bjuda mamma dit på en resa i sommar :)
  Vilket hotell bodde du på? Vad tyckte du om det? Vilka platser besökte ni, sevärdheter? Eller annat? På vilka platser fotade ni på, är en “inspoikon” på weheartit och instagram så vill gärna knäppa några bra bilder. Och nästan det viktigaste av allt, vilka mat ställen skulle du tipsa? :)
  Har läst dina inlägg om Mexico men skulle gärna vilja ha svar på det ovan :D
  Kram! Take Care!<3

  • Sandra Jawad says:

   Juste, har även tidigare frågat om vem som gjort ditt och Jons guldhalsband och du svarade, undrar om du har kontakt uppgifter till henne? :)
   Kram!

   • Janni says:

    Hon heter Elisabeth Bredbacka, sök på hennes namn så kan du se vart man kan höra av sig. :-) Hon säljer sina smycken i Sturegallerian också! Kram!

  • Janni says:

   Hej söta! Jag var ju bara där en dag så har inte supermycket tips… Vi bodde på ett litet boutique hotell men var knappt där så kan inte säga så mycket, du hittar nog mer om du googlar. :-) Vi åkte till en Cenote, tycker jag absolut ni ska göra! Vet tyvärr inte vad ställena vi plåtade på hette, vi åkte runt så mycket. Som du märker har jag nog lika mycket koll som du, måste tillbaka och utforska. Kram!

 • maria says:

  Men åhh vilka fina bilder! :)

 • Elsa Winge says:

  Jag har kört lite boxning på mitt gym och jag tycker det är grymt kul! Man får verkligen ta i och det är någonting extra med att få slå på något, man får ut frustrationer som man inte trodde att man hade och det bästa är att det är skitjobbigt! Så testa det!

 • Emilia says:

  Sjukt snygg topp!
  Jag tycker verkligen du ska prova på thaiboxning. Jag och min tjejkompis har kört kickboxning 3 ggr/vecka sedan januari och det har verkligen gett resultat. Det är en himla rolig men krävande träningsform så testa absolut!

 • ISA says:

  men guuuud hur vacker får en va!?

 • Mire says:

  Herre min Gud vilka fina bilder. Och du är ju bara för vacker!!! <3

  http://WWW.MIRES.SE

 • Johanna says:

  Det stora porträttet på dig är galet snyggt!!

 • Annie says:

  DÖR VAD SNYGG

 • Mari says:

  Men alltså, vilka bilder :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.