COLA POP

janni-deler-cola-popDSC_4877
janni-deler-cola-popDSC_4878

The new pre workout, with cola pop flavour. Yum… Find it HERE!

Mycket träning den här helgen, känns så bra! Ska till Åre hela nästa vecka så ska dra med mig Jon på några pass då också, nu känner jag mig peppad på träningen som bara den. :-) Ibland behöver man ju lite extra pepp, jag älskar Femimals PWO i smaken passionsfrukt, har druckit den innan nästan varje pass. Nu har det kommit en ny smak som är “Cola Pop”, jag säger bara mums… Gillar ni kall cola så är det precis det den smakar. Jag kör halv dos bara, man ska egentligen ha två skopor men en skopa räcker för mig, kliar lite i kroppen och man vill ingen annat än att träna och bli av med känslan. Haha, konstigt men sant! Kom precis hem från ett pass, nu ska jag skynda mig till en inspelning. Puss!

//A lot of training this weekend, feels so good! Going to Åre next week so I will force Jon to do some workouts with me, now I really feel like working out a lot again. :-) Sometimes you need that extra push, I love Femimal’s PWO in the flavour passionfruit, I’ve had it before almost every workout. Now they have a new flavour, “Cola Pop” and I can just say yum… Do you like a cold coke that’s exactly how it tastes. I go for a half dose, you’re supposed to take two scoops but one is enough for me, itches a bit in the body and all you want to do is workout and get rid of that feeling. Haha, weird but true! Just got back from training, have to hurry for the shoot. Hugs!

2 reaktioner på “COLA POP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.