IT GIRLS

janni-deler-it-girls-modetteDSC_4883
janni-deler-it-girls-modetteDSC_4889
janni-deler-it-girls-modetteDSC_4885

Today’s location, filming for a new web serie!

Låååång dag, trodde man inte på en söndag! Var helt slut efter träningen så svepte kaffe innan det var dags att spela in. Säger till när programmet är live så ni kan se. :-) Vi spelade in för Modette’s nya satsning It-girls, sjukt kul… Vi var ute på Lidingö i en fantastisk villa och nu har tävlingen dragit igång på riktigt. Jossan är programledare och jag var gäst. Nu är jag otroligt trött så ska ta en kopp te och sova, imorgon står fix på schemat innan jag ska åka upp till Åre. Puss på er, ha en mysig kväll! <3

//Loooong day, didn’t think that on a sunday! Was so tired after the workout so I had lots of coffee before we started to film. I’ll let you know when the episode is live so you can see. :-) We filmed for Modette’s new web serie It-girls, and it was so much fun… We were in an amazing villa at Lidingö and now the competition is on for real. Jossan is the host of the show and I was a guest. Now I’m so tired so will have a cup of tea and go to sleep, tomorrow I have some stuff to organise before I head up to Åre. Hugs babes, have a cozy night! <3

5 reaktioner på “IT GIRLS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.