ROBES

janni-deler-robe-morningDSC_4510
janni-deler-robe-morningDSC_4521

Borrowed robe, it said “Britney Spears” in it. 

God morgon! Har en ganska stressig morgon, ska packa klart allt och måste förbi pappas lägenhet en sväng innan tåget går. Hade planerat att åka imorgonbitti eftersom jag inte ville byta tåg osv, brukar alltid ha otur med det, så ni får hålla tummarna nu. ;-) Bestämde mig att köra på det iallafall! Fick massa frågor om den här morgonrocken vi hade på plåtningen förra veckan, jag är ju en riktig morgonrocks-nörd, har på mig det varje morgon och kväll. Just den här stod det Britney Spears i, kanske hennes egna märke men jag är inte säker. Jag har flera olika, H&M och Victorias Secret brukar ha superfina liknande. Nu ska jag börja packa, puss! <3

//Good morning! I have a pretty stressful morning, have to pack my bags and pass by my dads apartment before the train leaves. Had planned to go tomorrow morning since I didn’t want to change trains etc, usually always have bad luck when it comes to that, so keep your fingers crossed. ;-) Decided to go for it anyway! Got lots of questions about this robe I wore on the shoot last week, I’m a sucker for robes and wear it every morning and night. This one said Britney Spears in it, maybe her own brand but I’m not sure. I have severeal, H&M and Victorias Secret usually have similar ones. Time for me to start packing, hugs! <3

10 reaktioner på “ROBES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.