SPA

janni-deler-spa-tott-areDSC_5420
janni-deler-spa-tott-areDSC_5417
janni-deler-spa-tott-areDSC_5492

Spa day at Tott Hotell yesterday. Bathing suit from Love By Lola (here!)

Sent god morgon! Sov ut ordentligt idag, var en riktig pangfest för att avsluta den här veckan. Hade så otroligt kul! Idag är jag absolut trött, det ska jag inte ljuga om haha. Blåser halvt storm här idag så min plan att smyga till hoppet får vänta. Bestämde mig precis att åka med Jon till Norge i några dagar, så det blir mer skidåkning. Yeeey! :D Vet inte om vi åker idag eller imorgon, hade helst velat lägga mig i bubbelpoolen igen… Tott har ett spa med en varm bubbelpool, en iskall och sen den stora poolen. Får se om jag kan dra med mig Jon dit en sväng. ;-) Hörs snart, nu ska jag försöka vakna till liv! <3

//Late good morning! Slept for so long this morning, was a great party to finish this week. Had so much fun! Today I’m absolutely tired, I won’t lie about that haha. It’s almost a storm here today so my plan to sneak to the jump will have to wait. Decided yesterday to go with Jon to Norway for a few days, so more skiing. Yeeey! :D Don’t know if we’re leaving today or tomorrow, I would love to just lay by the pool today again… Tott have a spa with a hot jacuzzi, one super cold and the big pool. Will see if I can get Jon to join me. ;-) Talk soon, will try to wake up now! <3

9 reaktioner på “SPA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.