FOOT MONTH

janni-deler-footmonthDSC_4738fff
And now the foot month is over, nice feet as a result!

Jag och Alexandra har ju haft fotmånad tillsammans med Scholl, vilket har varit grymt för mig. Vi började med en pedikyr där dom gjorde fötterna fina, efter det har vi hållt efter och fixat fötterna hemma. :-)  Nu har det gått en månad och jag har fått en ny vana, det är faktiskt inte så svårt att fixa själv. Bra krämer och den här filen som gör jobbet åt en haha! Nu kan ni vinna Scholls fotvårdskit så ni kan göra fötterna redo för våren och sommaren. För att vinna ska ni kommentera och motivera varför ni skulle behöva det (tävlingen avslutas 26/4!). Lycka till babes! Nu sitter vi i bilen påväg till Norge, ska bli riktigt kul att se. Mina fina fossingar får vänta med sandaler, nu är det pjäxor som gäller ett tag till. ;-) Puss på er!

//Me and Alexandra have had a foot month with Scholl, which been great for me. We started with a pedicure where they did our feet nice, after that we’ve been doing it at home. :-) Now it’s been a month and I’ve gotten a new habit, it’s actually not that hard to do it yourself. Good cremes and this foot file that does the job haha! Now you can win your own Scholl foot-kit so you can make your feet ready for spring and summer. To win you need to comment why you need it (competition will end 26/4!). Good luck babes! Now we’re in the car on our way to Norway, can’t wait to see that place. My fresh feet will have to wait with sandals, now it’s ski boots for a while longer. ;-) Hugs! 

115 reaktioner på “FOOT MONTH”

 • Julia says:

  Ett fotvårdskit är precis vad jag behöver! Bor i amerikanska skidorten Aspen sedan i januari och mina stackars fötter mår inte speciellt bra nu efter nästan 4 månader av skidpjäxor. Detta kit skulle verkligen kunna hjälpa mina fötter att bli redo för öppna skor nu när jag kommer hem till Sverige i sommar. Skulle verkligen vilja ge lite kärlek till mina fötter som stått ut genom en grym skidsäsong.
  Kram!

 • Sandra says:

  Jag skulle vilja vinna för att jag är så lat att sköta mina fötter själv. De ser inte bra ut just nu ska ni veta! Skulle sitta perfekt med vinst så mina fötter ser bra ut till sommaren. Har funderat på att köpa en sådan där fotfil från Scholl. Hoppas jag vinner! Puss :*

 • Mikaela says:

  Har nu flyttat hemifrån, och det är lika med att jag inte har snälla mamma som hjälper mig o hålla mina fötter schach… Det är underbart att flytta hemifrån och starta sitt egna vuxna liv, men det har sina fördelar att bo hemma! Med detta kan jag hålla mina fötter fina själv, så sommaren för mina fötter är räddad!

 • Malin says:

  Jag tränar väldigt mycket, mestadels löpning, vilket gör att mina fötter tyvärr ser förjvliga ut..skäms nästan när jag måste visa fötterna på sommaren så detta fotkittet skulle verkligen vara en räddare i nöden för mig nu innan sommaren!!

 • Sandra Stark says:

  efter flera års fotbollsspelande kan jag säga att mina fötter inte alls ser ut som de förtjänar. Jag har tränat sedan jag var liten men aldrig brytt mig om mina fötter och det syns tyvärr. Nu till sommaren är det dags för många evenemang där snygga klackar och sandaler hade suttit fint och ännu snyggare hade det varit ihop med fräscha fötter. Även en utomlandsresa väntar och hur härligt hade det inte varit att traska runt i sanden med lena och mjuka fötter. Detta kit hade varit en välförtjänt present till mina fötter som slitit sig igenom många år i trånga, blöta och hårda fotbollskor och även några mil i löpspåret.

 • Ellinor Eriksson says:

  Asså du förstår inte hur mycket jag skulle behöva ett sånt här kit och hur länge jag funderat på att köpa det, men aldrig fått arslet ur vagnen så att säga. Jag spelar fotboll 3 ggr/veckan och springer och går mycket där emellan och du ska se hur mina fötter ser ut när fotbollssäsongen är som värst. Blåa naglar, nagelband som är svullna, förhårdnader på hälar och sidorna av fötterna, blåsor, skavsår och sår. Haha ja du hör ju..det är tur att allt detta är så kul så man lyckas stå ut. Det är värt lite smärta för att få röra på sig och göra det man tycker är skoj, det är bra för själen. Nu ska bara mina fötter hänga med på den där härliga själsliga känslan ;) Kram ❤️

 • Therese says:

  skulle gärna vilja vinna det dock inte till mig själv, utan till min pojkvän. Även killar behöver ha fina fötter och han har väldigt torra och spruckna fötter, detta hade passat perfekt för honom! Kram

 • Emelie says:

  Hej! Jag skulle jättegärna vinna just detta kit för jag träna mycket och fötterna ser inte bättre ut efter ett par försmå springskor. Jag har försökt få mina fötter bättre men det funkar inte. Det är snart bal och jag har ett par klackar som man ser lite utav fötterna och det skulle va skönt att känna sig bekväm att visa dem.

 • Carolina says:

  Åh va kul med tävling! Jag skulle behöva det här kitet för att det skulle peppa mig till att ta hand om mina fötter. Jag har blivit så inspirerad under din fotmånad till att ta hand om mina fötter lite bättre så jag gjorde ett fotbad till mig själv för några dagar sedan… Då slog det mig att det säkert var ett halvår sedan jag gjorde det sist och att jag måste ta hand om mina fossingar bättre. Det här kitet skulle verkligen peppa mig jättemycket!!

 • Jennifer says:

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag har fått så himla mycket problem med mina fötter (förhårdnader, spruckna hälar osv) sen jag blev gravid. Nu har jag ungefär 4 veckor kvar tills vår lilla prinsessa är beräknad och det hade varit underbart att ha ett par fina fötter att visa upp under sommaren. =)

 • Anna says:

  Förra helgen träffade jag min farmor (som nyss fyllt 92!) och det första hon sa när hon såg mina fötter var att hon tyckte de såg värre ut än hennes och att jag minsann skulle behöva lite fotvård. Så man kan lugnt säga att jag hade behövt lite hjälp av bra produkter för att få ordning på mina fötter nu inför vår och sommar! :)

 • Caroline says:

  Jag har verkligen stor ångest över en så liten grej som att visa mina fötter! Jag spelar handboll och alla sidledsrörelser gör att jag får förhårdnader, trots att jag filar fötterna varje dag. Jag har varit sugen på en såndär elektrisk fil ett tag men då den är dyr hade jag tänkt önska mig den i födelsedagspresent istället. Men alltså jag fyller år i november… Hade mycket hellre velat ha den nu istället så jag kan känna mig snygg i sandaler i sommar! :D

 • lina says:

  Både jag och min pojkvänn tränar mycket, och ingen av oss är särskilt bra på att ta hand om fötterna.. jag skulle vilja vinna detta för båda våran skull.. Och kanske för alla andras skull som kommer hänga med oss i sommar.. Haha..! Tack för en bra blogg!

 • Sofia says:

  Jag vill vinna paketet och kunna ha fina fossingar hela sommaren lång! :)

 • Sofia says:

  Hej, vad kul det skulle vara att vinna detta kit! Jag försöker att smörja in mina fötter då och då (läs 1ggr per månad) men det räcker verkligen inte. Skulle jag vinna detta kit tror jag att jag skulle ta hand om dem bättre. Jag åker till Malaga/marbella om en månad och vill jag såklart ha fina fötter ☀️ Direkt efter resan ska jag springa Gbg-varvet och eftersom jag tränar mycket inför det så vill jag såklart ta hand om mina förtter under tiden

 • julijana says:

  Jag behöver detta eftersom jag aldrig har tyckt om mina fötter och skäms nästan när man visar de på sommaren. Men det hade hjälpt mig kanske, och att kunna gå runt på sommaren i sandaler utan att skämmas skulle vara jätte kul. :) Tack för den bästa bloggen <3

 • Josefin Olsson says:

  Åh exakt vad jag behöver då mina fötter fått handskas med det mesta skavsår till och med ätit antibiotika och andra mediciner pga det. Perfekt nu när jag vill få mina fötter lite extra fina tills jag åker utomlands i sommar oxå!! Känns som att denna tävling är gjord för mig haha. Kram på dig Janni!!

 • Mia Kostoska says:

  Jag skulle vilja vinna kitet för att skämma bort mina fötter inför min student!
  Har precis beställt hem sandaler till studenten och vill självklart ha fina fötter till ett par fina skor.
  Har haft mycket problem med mina fötter senaste tiden så hade varit skönt att få känna sig riktigt fräsch om fötterna för en gångs skull!
  Tack för en bra blogg, kram :)

 • josefin Andersson says:

  åh vad jag skulle vilja ha detta lyxiga kitt från scholl ! Vem vill liksom inte ha fina fötter till sommaren !

 • Sewit says:

  Hej janni!! Jag skulle så jättegärna vilja vinna det här kittet åt min mamma som i över 20år har jobbat inom hemtjänsten och allt det innebär (mycket promenader mellan patienter) och aldrig verkligen aldrig har unnat sig själv något..kan ju tala om att jag och mina syskon flera gånger har köpt presentkort på SPA:n men dem lyckas alltid hinna gå ut innan hon använder dem då hon inte “hinner” gå dit. Därför tror jag att ett fotkit som hon kan använda hemma skulle uppskattas sååå mycket!!

 • Linnea says:

  Skulle verkligen behöva detta kit då jag varje dag tänker på att mina fötter verkligen behöver filas. Är ofta trött i fötterna efter långa dagar i stallet, och har en del förhårdnader jag vill få bort! Jag hoppas verkligen jag vinner detta, mina fötter skulle bli såååå glada att få vara fin tills sommaren:)

 • Johanna Hansson says:

  Jag bor just nu i London vilket innebär en hel del fest och mycket höga klackar. Tror mina fötter hade blivit glada av lite kärlek!

 • Jenny says:

  Fötter har enligt mig alltid varit kroppens fulaste del men med lite uppfräschning så känns de direkt inte lika pinsamma att visa upp i alla fall. Mina är i stort behov av vård då jag tränar mycket så att fötterna slits; valkar och blåsor är inget ovanligt. Att ge upp träningen för att få finare fötter finns inte på kartan, men ett fortvårdskit hade varit ett bra supplement. Vill gärna kunna gå i ett par sandaletter i sommar utan att skämmas över de stackars små fossingarna och att vinna kitet skulle kunna vara en hjälp på vägen dit!

 • Johanna says:

  Över 10år som innebandyspelare har slitit på fötterna.. Kämpat som en tok att få dem lena och fina, ändå har min pojkvän så mkt bättre fötter än mig…utan att göra något! Irriterande minst sagt!

 • Josefine W says:

  Åh skulle verkligen behöva detta.
  Är en fotbollstjej som lirat i tio år så fötterna. Suck, inget vacker syn efter trånga fotbollsskor i alla väder.
  Skulle passa perfekt just nu till sommaren så kanske man vågar vida fötterna för en ganska så ny pojkvän

 • Matilda says:

  Som en elitsatsande friidrottare sedan 10 år tillbaka så innebär det att jag för det mesta går runt i spikskor året runt, något som givetvis är väldigt påtagligt under sommarsäsongen de få dagar jag inte har snörat på mig skorna! Utöver detta har jag även en smärre nervskada i mina fötter–vilket tyvärr får mig att associera allt som har med fötter att göra, med smärta. Jag hoppas därmed att med hjälp utav detta kit kunna omvandla mina fötter till det bättre. Det kommer visserligen inte läka skadan men kan få mig att ändra synen om fötter, och att jag återigen kanske till och med kan finna det energigivande att ha välvårdade fötter. Inte minst för friidrottens skull men även de sommardagar som jag förhoppningsvis kommer spendera på stranden iår. :-)

 • Julia says:

  Jag skulle vilja vinna ett kit för att ta hand om mina fötter som aldrig riktigt fått den uppmärksamhet som de antagligen behöver. Har haft flera förhårdnader och lite besvär med envetna fotvårtor under flera år, vore därför fint att kunna riktigt ta tag i dem och göra dem så fina så det bara går; för att till sommaren ha perfekta och lena fötter som man inte dras för att blotta på stranden.

 • Mia says:

  Jag skulle vilja vinna för att jag jobbar som flygvärdinna. På arbetstid går vi i klackar och det sliter verkligen på fötterna!
  Man är i princip tvungen att använda pumps med klack, förutom när du serverar. Jag har ofta ont i fötterna och det blir lätt förhårdnader med nylånstrumpor i ett par pumps hela dagarna. Jag kan ju inte direkt klaga, då jag valt att jobba som flygvärdinna, men det hade ju varit kanon att kunna fila och fixa fötterna hemma.
  Jag hoppas att jag har en chans att vinna så jag kan testa och försöka fixa iordning fötterna hemma och också sprida detta vidare till mina andra kära kollegor, som också har detta problem på jobbet!

 • Frida says:

  Mina fötter behöver ett mirakel för att bli mjuka och fina igen ! Tränar inför ett thriatlon och midnattsloppet , så löpning är något som jag sysslar med dagligen nu , men fötterna får ta rejält med stryk efter timmar i ett par svettiga blöta spring skor så både jag och mina fötter skulle jubla högt om jag vann kittet!

 • Nike says:

  Hej! Jag ska vinna detta fotvårdskit för att jag står upp hela dagarna på mina stackars fötter eftersom jag jobbar som tandsköterska. Av detta har jag fått förhårdnader och trötta fötter som skulle behöva en rejäl uppiggning inför sommaren! :) Och göra mina sköterskekompisar lite avundsjuka förstås… ;)

 • Sara says:

  Jag skulle bli jätteglad om jag vann!! Jag jobbar som förskollärare så jag står och går typ hela dagarna och sen blir det långa promenader/ löprundor med min lilla Jack Russell tik Dixie

 • Emma says:

  Finns det något najsigare än fräscha fötter? Jag gör så gott jag kan på egen hand, men känner press på att ha just fräscha fötter då jag jobbar i en sko (!!!!!) butik och mina fötter är något som alla kunder i princip kollar på eftersom de kollar ner på skorna. Hade jag vunnit detta kit hade det hjälpt mig att hålla fötterna i schack och kunna sälja fler öppna skor istället för att gömma dem i ett par Converse :)

 • Maria Sjöström says:

  Jag skulle vilja vinna detta fot-kit då jag har inlägg i skorna vilket gör att det blir ännu varmare och mer inpackat i skorna så jag behöver hjälpa mina fötter lite extra att få andas. Jag har hållit på mycket med dans tidigare och eftersom vi jobbade mycket barfota sitter det kvar slitningar och förhårdnader på fötterna som skulle behöva en rejäl omgång för sedan fortsatt underhåll för vackra sommarfötter och inte en kroppsdel att skämmas för :)

 • Caroline Örbom Stovell says:

  Jag är gammal fotbollsspelare och efter alla år inklämda i trånga fotbollsskor så är mina fötter inte så fina. Att fila fötterna och smörja in dem har inte varit en prioritet för mig, vilket jag får sota för nu när sommaren börjar närma sig och sandalerna ska fram. Att vinna detta fotvårdskit vore perfekt för mig och mina stackars fötter :)

 • Jennifer says:

  Jag tränar trupp gymnastik 4 gr i veckan och det innebär att jag tränar BARFOTA!
  Mina fötter tar stryk av detta- jag har provat alla möjliga krämer men jag har inte känt att jag fått det resultat som jag velat ha. Om jag vann fotvårdskittet så skulle jag hinna ta hand om mina fötter bättre och jag skulle framförallt slippa få ont i fötterna efter en hela vecka i obekväma skor och många träningar.

  För mig handlar inte fotvårdskittet om att få “fina” fötter, utan snarare om att överleva vardagen utan att ha ont.

 • Netti says:

  Vad härligt med fotvård och det är något man bör göra ibland :-D

 • Moa says:

  Hej fina Janni!

  Jag älskar att spela fotboll men jag älskar även allt som har med mode och design att göra. Det hade varit väldigt härligt att kunna se snygg ut i ett par högklackade sandaler i sommar. Tyvärr så går ju inte fotvård och att spela fotboll riktigt hand i hand. Skulle verkligen behöva en fot-månad eller ja…. det skulle kanske behövas ett fot-år. Så för min egen självkänslas skull och för mina stackars ömma fötter skull så hoppas jag verkligen att jag vinner!

  Massor av vårkramar från Moa

 • Elin says:

  Hejhallå! Jag drömmer om detta fotvårdskit då jag äntligen kommit igång med löpningen och tränar stenhårt inför Göteborgsvarvet och fötterna numera är mina bästa vänner! Kram

 • Nora TC says:

  Jag skulle så gärna vinna detta fotvårdskit då jag har haft väldigt mycket problem med mina fötter i ungefär två år och har fått operera båda vilket har gjort att jag har haft svårt att hålla efter mina fötter bra. Jag är fortfarande inte helt av med mina problem och mina fötter är inte lika fina som de var innan. Jag tror och hoppas att jag både skulle känna mig finare om fötterna och även bli det med detta kit!

  Kram /Nora

 • Ida says:

  Mina fossingar skriker bokstavligt talat efter hjälp. Jag har dem instängda i ett par nikes dag in och dag ut när jag jobbar heltid på ett städbolag. Japp, det låter lika tråkigt som det låter (speciellt när man är en brud på 23, hatar att klä sig i extremt fula arbetskläder samt när man hatar att städa). Jag är väldigt noga med att alltid ha målade naglar (känner mig naken annars) men den senaste tiden har fossingarna inte fått så mycket uppmärksamhet. Tänk att få ta hand om dessa stora 41:or och kunna visa upp dem i mina absoluta favoritklackar en sen sommarkväll och göra alla gröna av avund för mina nya, fräscha fötter! JA TACK!

 • Linnea says:

  Den elektriska fotfilen är så bra :)

 • Alicia says:

  Jag har alltid haft lite komplex över mina fötter och jag tror verkligen att detta skulle underlätta!
  Blir fötterna lena och fina så kan jag iallafall få känna mig nöjd över dem och det är ju det viktigaste, skulle bli enormt glad! Och med tanke på att sommaren kommer så passar det så bra. Många kramar :)

 • Linn says:

  Hej janni!

 • Valerie says:

  Summer starting so we all need nice feet… Beautiful nail colours are one thing but smooth and soft feet to touch is as important! Which me luck! Xx from Germany

 • Emma says:

  Jag tränar truppgymnastik och då blir det att man springer mycket barfota på hårda golv, så fötterna förstörs och det är väldigt tråkigt. Om man springer så mycket barfota vill man ju ha fina fötter, det skulle vara jätte roligt att vinna! Älskar din blogg btw!

 • Lovisa says:

  Åh LÅT mig vinna!! Mina fötter är i akut behov av dessa produkter, tro mig! Jag försöker ta hand om dem men det blir aldrig på riktigt, filar och smörjer då och då men får aldrig till de där babylena fötterna. Tror att fotfilen skulle göra susen, och alla krämer som verkar hänga med! :) Kram från mig

 • Emma says:

  Snart ska mina fötter visas upp utan strumpa
  då önskar jag att dom är lena som en babyrumpa.
  Just nu är mina naglar blåa av trång
  till sommar vill de ha färg som skön fågelsång.
  Med ett fotvårdskitt från Scholls
  kommer mina fötter inte bli förväxlade med ett trolls.

 • Erika says:

  Vore så himla jättekul att vinna, var och höll i den nya filen från scholl idag och önskade att jag hade den…. Har aldrig tagit hand om mina fötter men skulle så gärna vilja börja med det! Har istället hjälpt min fina mormor att smörja fötterna då hon ramlade i en trapp och inte når ner själv. Men även jag vill ju ha fina fötter! Hoppas!!! Kramar

 • cecilia says:

  Efter jobb, dagis, middag och läggning, är det tyvärr fossingarna som får hamna längst ner på priolistan… Ett härligt fot-kit innehållande denna lovordade fotfil är nog mina fötters enda räddning vid det här laget :)

 • Zandra says:

  Jag skulle verkligen bli så glad och tacksam om jag fick den fina äran att vinna! Men gladast skulle nog mina hemska fötter bli, lätt till självsprickor & förhårdningar. Tiden finns men glöms lätt bort i vardagen. Jobbar på förskola och fötterna skulle verkligen behöva en paus från hårda sandaler under jobbtid och sen springbus med min dotter!

 • emilie a says:

  Åh vad jag vill vinna detta kit, men inte till mig utan till min make. Hans fötter… torra så att han får sprickor o när det inte är spricker så lyckas han förstöra varenda par strumpor med sina torra flagor på något skumt sätt. Hö stortå är som en platt potatis, för den har en truck kört över, och den nageln är alltid på gång att släppa, så fort den vuxit ut. De andra naglarna är hårda som stål, så mina nagelfilar har nu han lagt beslag på för att trimma sina. Vad gäller nagellack, så har vår fyra-åring fått gå lös på sin fars tånaglar, så de lyser just nu i regnbågens färger:-D

 • Cassandra says:

  Janni! Tack för all härlig inspiration & glädje du sprider!

  Detta fot kit är så behövligt för mina fötter! Jag jobbar inom retail/fashion & har ett krav på mig att alltid strosa runt i klackar, detta har självklart blivit en vana men fötterna tar ändå stryk efter 8 timmar varje dag! Med ett sådant kit kan jag ta hand om fötterna själv hemma några dagar i veckan och det skulle göra livet lite enklare :) jag hoppas jag kan bli deb personen som får uppleva detta kit!
  Tack för en kul tävling :) Kram!

 • Sara says:

  Åh vilken bra tävling! Jag skulle så gärna vilja vinna fotvårdskitet för att kunna fräscha upp mina löparfötter inför sommaren :-) Har ett par nya sandaler att inviga, men det får bli först efter en foot month för mig också! Kram

 • Josefine Cassel says:

  I oktober tog jag mig i kragen och köpte ett gymkort det ledde till att träningen har blivit en livsstil för mig och jag tillbringar cirka 6 dagar/vecka där+ att jag går cirka 1 mil per dag. Dock har jag en inflammation i en sena i foten just nu som gör att jag måste vila :( Det tror jag är kroppen som säger ifrån så nu måste jag börja ta hand om mig själv bättre och fötterna är ju en bra början! :D

 • Sofie says:

  Jag vill vinna för att känslan med ett par lena och fina fötter i en nybäddad säng, på en sandstrand, nedstoppade i havet från bryggan eller i klackarna vid en utekvällar är nästan lika bra, om inte lika bra, som ett par nybakade ben!

 • Emma says:

  Jag spelar fotboll, behöver jag säga mer? ;) Att hålla fötterna instängda i ett par fotbollsskor några gånger i veckan är inte optimalt för fossingarna. Mina fötter skulle behöva produkter för att kunna fräschas upp inför sommaren. Som det är just nu, så kan jag ju inte påstå att jag ser fram emot att gå med öppna skor ;)

  PS. Din blogg är grym :)

  Kram Emma

 • Ebba says:

  Jag skulle vilja vinna det här fotkitet till min mamma som ständigt fightas med torra och spruckna fötter. Hon filar ofta fötterna och använder fotkrämer för att förhindra sprickor, men de kommer hela tiden tillbaka. Jag vet att hon önskat sig detta kit som hon tyvärr inte fått ännu, därför vore det kul att vinna det till henne! Då kan hon använda sina öppna skor till våren/sommaren utan att behöva tänka på sprucka hälar. Kram!

 • Agnes says:

  Hej Janni!
  Jag skulle vilja vinna eftersom jag precis jobbat klart en säsong på en båt där arbetsskorna var ett par liiite försmå seglarskor som tryckte in på alla fel ställen. Det här kombinerat med att stå upp 12 timmar per dag har tyvärr gjort att mina fötter inte alls ser ut som tidigare. Jag hade älskat att få vinna det här kittet och kunna pyssla om mina fötter och få tillbaka dom till sin vanliga form så att jag ej behöver skämmas i sommar i alla snygga öppna klackskor och sandaler som finns att trippa runt i!
  Kram på dig

 • MatildaN says:

  Mina fötter har utstått vandringar i Anderna, tunga steg från Argentinas restauranger, miltals promenader i Chile, stått ut med heta sandstränder i Costa Rica och tvingats ner i skor. De har inte ens fått vara fria när jag duschat eftersom bakterier finns på golven i de duschar jag använt i Sydamerika. Nu har de fått nog, de sa ifrån med blåmärken, förhårdningar och ledsna naglar. Mina en gång så lena, vackra fötter är nu riviga och smutsiga. Tyvärr är jag för “o”fåfäng för att unna mina fötter något utom promenader på världens alla hörn, att jag aldrig skulle köpa ett fotkit. Men OJ! vad glada vi skulle bli om vi fick en sådan present.

  /Fötter som é trötter

 • Malin Olsson says:

  Hej!
  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna produkterna då jag just i denna stund satt och beklagade mig över mina fötter som både svider och värker. Har länge haft problem med fötterna för att dom har blivit övertöjda då jag hela mitt liv dansat mycket och nu har jag även lyckats slita något otroligt på fotsulorna då jag dansar både på fritiden som hobby och även jobbar med dans och i skolan sitter jag sällan still. Hemma försöker jag ta hand om dom men hittar aldrig några bra produkter. En annan anelding är förmodligen att jag älskar att gå barfota, vare sig det är gräsmatta, golv eller grusväg vilket såklart sliter på dem, men jag vill inte heller behöva skämmas för att de ska se fula och ofräsha ut när jag visar mina bara fötter, så då skulle et sådant här kit verkligen vara till stor hjälp på många sätt. Hade varit enormt tacksam!

  kramar från Malin

 • antonia says:

  you know what fuck this. i didnt want to try my luck because I NEVER WIN and i lost my faith in it. so i was like i really really wanna win it but i just wont and then be sad again like always (because you keep on thinking you maayy could win every single time you try your luck and then its just a bummer..) but i need it and i want it. i dont think i have a better or best reason why. i pretty much thing we all, who wanna win it, didnt took care so much about our feet and for all of is the summer starts soon soo…i just know if i dont win it i never get my feet beautiful i know it maybe it is dumb to admit but i am just too stinky to buy such a kit. we all could buy it, we may not afford a professional pedicure but if we really feel that bad about our feet so why didnt we buy such a kit before huh? yeah i admit i am too stinky and i dont have much money to spend a month (poor student) and dont live at home anymore where i had all those stuff. so yeah it would fucking damn awesome if i win this…my comment comes this late because i actually didnt want to try it…but i really really want to win it so i said try it…you never know maybe this time it happens. <3

 • Hanna says:

  Så att fötterna kan prydas med röda, högklackade espadrillos en sommardag. Så att solen kan värma de och ge de en gyllene färg. Så att man kan instagramma en härlig strandbild med sand mellan tårna och svalkande blåa vågor mot anklarna. Så att man kan njuta av massa härliga stunder sommaren har att erbjuda. Det gör så mycket för välbefinnandet att ta hand om sina fötter <3

 • Sara says:

  Vilken härlig idé. Jag skulle verkligen vilja vinna. Jobbar skift och mina stackars fötter är inlåsta i arbetsskorna i 12 h, detta mår de verkligen inte bra av. Att få vinna skulle göra en så stor skillnad i sommar & i vinter då de behöver en massa kärlek året om.

 • Johanna Olofsson says:

  hej! Så bra tävling!
  Hade gärna vunnit denna tävling då jag är så otroligt dålig på att hand om mina fötter, händer nog 2 gånger om året att jag tar fotbad och filar fötterna.. Men sen är de så att min kille om någon, är i ännu större behov av en sån här fotfil haha! Jag tycker verkligen inte om fötter och speciellt inte när dom inte är iordninggjorda och han älskar fotmassage… Så denna hade vart perfekt att ge i 1-års present sista april!
  Puss & kram

 • Emma says:

  jag vill gärna vinna ett härligt kitt för att få sommarfina fötter så man vågar visa dem i sommar. dessutom gillar min nya kompis (hihi) att leka med mina fötter och då skulle det vara skönt att slippa skämmas eller oroa sig eftersom man skulle veta att föttera är mjuka och fina.. (a)

 • Liza says:

  Herregud!! Denna produkt måste ju vara helt fantastisk!! Har lagt ett öga på den ända sedan du publicerade första inlägget om den. Efter det har jag även hört ett par andra som också provat den och de är mer än nöjda med resultatet som dem fick av den. Därför skulle jag också vilja prova på denna underbara fotgrejs så att jag kan få mina fötter lena som ett par babyfeet!
  Kram!

 • Aurora says:

  Hej Janni!
  Jag skulle bli väldigt glad om jag vann. Mina förhårdnader har gett mig onödiga komplex över mina fötter. Har använt mig av vanlig fotfil och krämer ett bra tag men det har inte gjort någon större skillnad. Kram!

 • Maria says:

  Jag är skidåkare och tävlingssäsongen har precis tagit slut
  Känns som att mina fötter har längtat ut
  Från pjäxor i minus och kalla tår
  Nu njuter dom av att det är vår
  Men särskilt fräscha är dom inte på något sätt
  Dom skulle behöva lite vård från Scholl för att hitta rätt! :)

 • Kajsa says:

  På sommaren går man barfota på grus och gräs
  så inför killarna vill man känna sig snygg och fräsch
  Fina naglar och vackra tår
  vill man visa när man längst stranden går
  Scholl hjälper fötterna att må bra
  så att vi stolt kan visa upp dem, hurra!

 • Mikaela says:

  I need to win ’cause I’ve always been insecure when it comes to my feet.
  This will maybe help me gain my confidence back. Plus I have a holiday planed for summer
  and what better way to prepare my feet and make them look summer-ready?
  I’m telling you, if I win this I’ll be so happy I will tap dance like the penguin from ‘Happy Feet’ . :D
  Hugs

 • TiVu says:

  Åh så passande! Med ett par hälar fnasigare än en stubbåker och en växande gravidmage som minskar min rörlighet är jag i akut behov av göra mina fötter sommarredo – medan jag fortfarande kan se och nå dem! Har varit sugen på fotfilen men ännu inte införskaffat den, men vem vet, nu är det kanske min tur att få fötter lika lena som min babys?!

 • Caroline says:

  Jag jobbar som sjuksköterska och mina fötter springer fram och tillbaka i korridorerna på en akutvårdsavdelning varje dag, ofta 12 timmar i sträck. Jag kan inte minnas sist mina fötter såg varesig en fotfil, mjukgörande kräm eller ett nagellack. Det är hög tid att jag ger dem lite kärlek för allt de får stå ut med!

 • Frida says:

  Jag närmar mig studentbal och student vilket i mitt fall betyder öppna skor. Mina stackars fossningar är tyvärr inte det vackraste med förhårdnader och spruckna hälar efter att ha varit instängda i varma vinterskor och trånga ridstövlar. Detta kit skulle verkligen inte sitta fel för mina små fötter!

 • Malin says:

  Hej Janni!
  Vad kul med tävling igen! :D
  Jag har en fantastisk sambo som skämmer bort mig med fotmassage då och då. Både för att det är himmelskt skönt och för att mjuka upp mina små fossingar. :) Tyvärr så får jag inte göra detta tillbaka då han är så otroligt kittlig. :p
  Med det här kittet skulle jag kunna överraska honom på två sätt. Först med att kunna slänga upp två mysiga och lena fötter i hans knä (för en gångs skull) och sen genom att skämma bort honom och hans fossingar :D
  Ha det bra! Kram

 • Rebecca says:

  Hej, det skulle vara riktigt kul om jag skulle vinna. Om jag skulle vinna skulle jag ge paketet till min kära mor som har riktigt dåliga fötter/hälar. Hälarna är helt spruckna och torra, detta skulle vara en riktigt bra överraskning till henne (en sen födelsedags present). Super bra blogg älskar den, kram!! :)

 • Birute says:

  Hello, Janni!
  I’m in love with fashion, sports and nature – your blog combines all of them!
  The reason why I should win the foot-kit is that I deserve it!! :)
  Every day after work or my lectures (I am working and also studying laser physics at the moment) I go climbing! It gives me so much fun and every time I reach the top – I feel excited and proud of myself. However, we have to wear climbing shoes which usually have to be extremely tight – at least few sizes smaller. Thanks to that, my feet doesn’t look anything like yours after all! Soo, I would be insanely grateful if I won this kit (my boyfriend even more, haha)! Please please give me this heaven for my feet!

 • Sabina says:

  OMG! :) I NEED THIS!
  I have been watching these Scholl foot things for a long time and I’ve wondered every time if I should buy them! I have been on four big operations since Janyary and haven’t had time to look after my feet :( Or any part of my body… I am still healing from the latest surgery and I’ll be (hopefully) okay in the middle of next month. I really love to take care of myself and dress well. So it’s scaring me that summer is coming and I haven’t got anything done – starting from my feet ! And I really would need this kind of thorough safety-kit to my feet!

  Ps. Love your blog! Keep doing this, girl!

  Thank you for ur consideration :)

 • Amanda Malmborg says:

  Jag skulle verkligen vilja vinna detta kit eftersom att jag alltid, hela mitt liv, skämts över mina fötter. Tycker alltid att det är jobbigt att visa dem och under sommaren är det ångestladdat. Hade jag haft ett kit som kan hjälpa mig att fina till mina fötter hade det varit guldvärt! Då hade jag inte behövt samma tunga känsla över att visa dem… åker även till USA snart och då blir det mycket sol och bad, detta kit hade suttit extra fint då!

 • Caroline Bengtsson says:

  Jag skulle verkligen vilja vinna och behöva ett fotvårdskit! Då jag för tillfället bor i New York sedan fyra månader tillbaka, och vi alla vet om att allting är super size och onyttigt här, blev jag därför motiverad och tog på mig utmaningen att börja springa och träna! Innan jag kom hit tränade jag inte speciellt mycket alls, men nu är en milstolpe redan nådd, jag sprang nämligen min första halvmara igår! Då jag springer mycket och långt skulle jag verkligen kunna behöva lägga lite tid på mina fötter och fotvårdskitet skulle hjälpa på traven!
  Kram

 • Det här skulle verkligen vara perfekt för mina fötter! Jag var hos en fotläkare förra veckan och hon sa att mina fötter var ett katastrofområde, haha. Det blir inte sämre av svettiga träningsskor heller! Skulle verkligen vilja ha det där fotkittet!

 • Marielle Karjalaine says:

  Jag är sedan flera år tllbaka fotbollspelare, om du spelar eller har spelat fotboll vet du vad det betyder. Även fast min favorit sport ger mig otroligt mycket, så är trevliga fötter INTE en av dessa saker. Kitet vore verkligen helt perfekt inför den kommade sommaren och allt roligt som kommer med den. Mina trogna och härdade fötter tackar och hoppa på vinst!

 • Emelie says:

  Hej Janni!
  Vad roligt med en tävling! Skulle såklart vara super roligt att vinna, för både min och min sambos del (fotbollsfötter) :) hehe.
  Bra och inspirerande blogg, är inne här flera gånger om dagen! Kram!

 • Denise Karlsson says:

  Hej Janniiii!

  Vad vore inte ett par snygga lena fötter vara när man har en pojkvän som faktiskt älskar min fossingar (haha) men dock tar jag ju inte hand om dom så bra.(dumma mig) Dom behöver egenligen tas hand om 1-2 gånger per/vecka så jag tränar 4-5 dagar i veckan och har ett arbete där jag går hela tiden.

  Hoppas jag har turen med mig!

  Hugs and kisses Denise

 • Camilla says:

  Jag tycker så synd om mina fötter eftersom jag är så dålig på att ta hand om dom. Har problem med fötterna och får ont om jag går en längre bit, det blir inte bättre av att jag på det inte tar hand om dom.. Skulle jag vinna skulle mina fötter bli överlyckliga (och jag också såklart)!!

 • Saga says:

  Skulle såå gärna vilja vinna detta kit, för vem vill inte vårsnygga fötter till våren? Ett måste om man ska bära öppna skor tycker jag!

 • Ida says:

  Men åh. Under hela tiden jag läste inlägget tänkte jag “ÅH. Ett sånt kit skulle man ha”. Vill gärna vinna detta då jag i dagens läge skäms över mina fula, hårda hälar. Jag är alldeles för dålig på att ta hand om mina fötter då jag saknar bra grejer till dem vilket gör att det känns “omständligt”. Skulle bli otroligt glad om just jag fick chansen att vinna detta :D Då jäklar kan jag sola ryggen på stranden i sommar utan att, som tidigare, gömma fötterna i sanden…Haha! :)

 • Daniela says:

  Jag är sämst (!) på att ta hand om mina fötter, ben och hud överhuvudtaget. En gång i hela mitt liv har jag haft fina fötter och det var för att min svägerskas kollega skulle lära sig pedikyr hehe.
  Med rätt kitt och bra produkter så kanske jag kan få fina och fräscha fötter så att jag slipper skämmas när jag tar studenten i mina öppna klackar! :))

 • Amanda says:

  Hey Janni :-)
  I would really really really love to win this Scholl Kit!
  I am very insecure about my feet and would love to treat them well so I can wear sandals. I am going to surf in Bali in May so it would be sooo perfect for my feet to be treated well and so I don’t have to be ashamed… :-)
  Have a nice day and enjoy Finland :-D

  Hugs & kisses
  Amanda

 • Julia says:

  Jag spelar innebandy ett pat dagar i veckan och jag kan verkligen säga att de snabba vändningarna inte är snälla mot fötterna.. Jag filar och smörjer mina fötter ofta men det är svårt att bli av med förhårdnaderna som bildas. Jag har tidigare kikat på fotfilen från scholl men eftersom studentbudgeten inte är så generös har den aldrig fått följa med hem. Därför skulle både jag och fossingarna bli överlyckliga för det här paketet! Kram :)

 • niima says:

  ASHY FEET! lol

 • Matea says:

  Ja tack!!
  När man spelar fotboll 4gånger i veckan och precis kört igång med innebandyns försäsong också så mår ju inte fötterna som bäst, instängda i olika sorters skor och trampandes på olika underlag flera gånger i veckan. Detta kit hade varit perfekt då jag och min fotfil inte går så bra ihop, antingen går den sönder eller så blir det ingen skillnad på mina förhårdnader. Drömmer om att kunna visa upp fina och lena fötter på Ölands stränder i sommar och kunna glida runt i fina sandaler utan att skämmas! Kram :)
  [email protected]

 • Matilda says:

  Detta kit hade med all sannolikhet kunna rädda mina torra fötter inför en sommar i sandaler. Efter en långresa är det inte alls speciellt fett i plånboken och jag sparar allt jag kan för att kunna plugga i höst. Då jag älskar skor så skulle man ju kunna tänka sig att hag tar väl hand om fötterna men tyvärr glömmer jag allt för ofta det som finns inuti! Hoppas att jag har turen på min sida och får lägga händerna (fötterna) på dessa produkter.

  Kram!

 • Sara says:

  jag skulle bli väldigt glad om jag vann eftersom jag är i stort behov av en uppfräschning efter vintern. Jag ska gifta mig om en månad och vill ju gärna ha fina fötter till dess. I och med alla andra övriga utgifter får spa+pedikyr osv bortprioriteras. Så därför hade jag blivit jätteglad. Kram och tack för en bra blogg!

 • Josefine says:

  En tidig sommarpresent till mig själv hade piggat upp och fått mig att känna mig extra fin och redo att ta nya tag efter en tuff vår med flytt, ny utbildning och ett uppbrott från ett långvarigt förhållande. Tack för en fin blogg Janni! :)

 • Daisy says:

  Hi Janni! :)
  I think my feet need rescuing badly before summer! They are getting soooo dry and hard (gross) I really like the look of the sholl products and they really seem to work! I’ve heard great things from other people too! And yours definitely look summer ready…! This is a major foot SOS! My feet need saving! Every girl deserves to feel confident!
  Hugs
  Daisy xxx

 • Inez says:

  Jag skulle behöva ett fotvårdskit eftersom jag spelar fotboll ungefär 5-6 gånger i veckan och mina stackars fossingar tar sån skada av det. Även om jag tappert försöker fila dem, är de tillbaka i sin vanliga slitna form dagen efter. Men med ett schollkit tror jag att mina fötter skulle må mycket bättre! Och jag skulle bli mer motiverad att ta hand om dem :)

 • Sandra says:

  Oh! Detta hade varit min räddning just nu. Fick en liten bebis för snart 3 månader sen och innan det gick jag regelbundet och fixade fötterna.
  Som mamma har allt sånt blivit lidande och ett hemmakit hade verkligen varit så uppskattat! Speciellt nu när klackarna ska på i vårsolen. :)

 • Catrin says:

  Hej Janni!
  Jag skulle vilja vinna det här fot-kitet, inte till mig själv utan till min syster! Hon är världens gulligaste men tyvärr är hennes fötter inte lika gulliga. Hon har lite gett upp på att få dom fina och vågar inte ens ha sandaler på sommaren! Nu när det börjar bli varmt tycker jag faktiskt lite synd om henne som inte kommer vilja sätta på sig ett par skor där tårna kan vifta fritt och svalkas.

  Så om jag vinner det här kitet ska det gå direkt till min fina syster så att hon kan få känna sig fin om fötterna! Det är ändå varje kvinnas rätt att kunna sätta på sig vilka skor man vill, eller hur? ;)

  Kram på dig!

 • Johanna says:

  Åh detta kitet skulle göra att mina fötter vill bli kompis med mig igen! Jag har i vinter bott i Sälen och varvat skidåkning med löpträning inför Stockholm marathon och det har fått mina stackars fötter att vilja lämna min kropp om de fått chansen. Att jag även har fått i uppgift att alltid få fixa min mormors fötter när vi ses så känns detta kit ultimat för att både hon och jag kan få lika fina och fräscha fötter ❤️ Ha en toppenfin resa i Norge!

 • Lejla says:

  Jag är på utbyte i Österrike detta halvår & har passat på att bli en riktig outdoor människa.
  Lärt mig åka skidor, börjat hika, ska lära mig åka inlines, promenerar tur och retur till skolan (1,5mil per dag) & verkligen försöker ta in denna underbara natur så mycket som möjligt.
  Det enda negativa är att mina fötter suffer! Och jag har länge tänkt att jag måste lösa detta innan sommaren drar igång på riktigt.
  Har googlat runt efter bra footpedikyrer här i Innsbruck, utan att lyckas.
  Så skulle verkligen vara supertacksam över detta sett!

  Kram/Lejla

 • Isabell Rönnberg says:

  Hej Janni!
  Jag skulle vilja vinna detta fotkit då jag sedan jag tog studenten (2007!!!) har sagt att jag borde gå och fixa mina fötter! Men det har än inte blivit av, så dom är ju inte de finaste som går omkring på denna jord! Så med denna vinst så skulle jag kunna fixa mina fötter hemma och då få superfina fötter till sommaren, vilket hade varit helt underbart! :)
  Håller tummarna för att jag vinner!
  Kram

 • Elina says:

  Åh, skulle verkligen behöva ett sådant kit. Har så mycket problem med mina fötter, torra spruckna hälar på ena sidan och stortår med nageltrång på den andra. Har haft ont i flera år (ska operera så småningom men det dröjer tyvärr…) och det är dessutom otroligt fult. Försöker göra mitt bästa med nagellack osv så att det åtminstone ska bli dugligt för att kunna gå barfota, men ett sånt här kit skulle definitivt göra det 100% enklare.. Håller tummarna (och tårna) :)

 • Sofie Carlsson says:

  Som alpinskidåkare får fötterna stå ut med många timmar i pjäxorna vilket inte mina fötter mår bra av alls. Jag skulle bli väldigt glad om jag vann detta kit för att lite lättare kunna ta hand om mina fötter och hålla dom fina under hela året, inte bara under sommaren. Och eftersom min födelsedag är på lördag så skulle det vara en perfekt födelsedagspresent

 • karin says:

  hej hej!
  skulle bli så otroligt glad, både jag och mina fötter om jag skulle vinna. spelar fotboll på en ganska hög nivå, så det blir träning varje dag plus match minst två gånger i veckan, vilket mina fötter inte mår så bra av. det kan man ju förstå, eftersom de är instängda i svettiga strumpor och trånga fotbollsskor dag ut och dag in.
  tack för en sån fin blogg och lycka till ute i backarna!
  kram

 • Lina says:

  Hej! Åh, SÅ rätt tid att tävla ut ett Scholls fotvårdskit nu. Det är nämligen så att jag och min pojkvän har gått och suktat efter ett sånt sen en tid tillbaka och han fyller år i veckan och önskar sig ett sånt.. Men som student finns inte riktigt pengar över, tyvärr. Jag skulle helst av allt vilja göra honom så glad och ge honom det i present. Han vägrar nämligen ta av sig strumporna bland folk pga sina fötter. Vore så tacksamt att vinna detta! Tack för en grym blogg! KRAM

 • Mini says:

  I’m a mom of 3 little kids and I have to say I’ve totally let myself go when it comes to taking care of my feet…Tired moms have to prioritize and my heels haven’t been on top of my lists lately after welcoming our 3rd baby to our family in January. Now I probably should do something about my feet since a little Greece vacation is around a corner in a month!! :)

 • My says:

  Such a nice lottery, I’m in!! I’ve got vacation coming soon and I haven’t been taking care of my feet at all during cold and long winter here in Finland. This package would be my lifesaver :)

 • jenny says:

  Hej! Jag skulle passa som vinnare för jag skulle kunna leverera riktigt fina före- och efterbilder! Även denna skidsäsong resulterade i två blånaglar på forslingarna och de andra tårna skulle också må bra av lite kärlek!

 • Josefine says:

  Hur härligt är det inte med lena och fina fötter, allas dröm! Även min.. Så nu till sommaren skulle det ju varar alldeles underbart att kunna använda fotfilen från scholl, för att få så lena och fina fötter som alla förtjänar att ha! Dessutom kommer ju sandalerna att se hundra gånger snyggare ut på fötterna mina:)

 • Jessica says:

  Åh som jag tjatat om denna fil hemma till min pojkvän..jag skulle verkligen vilja vinna och har därför hittat på ett rim som beskriver….

  Snart är sommaren här i vårt avlånga land
  Och fötterna ska badas och doppas i sand
  När plugg och jobb tar över
  Är en skönhetsprodukt det jag verkligen behöver
  Mina fötter är slitna och trötta på mig
  Så snälla JANNI jag litar på dig!!!
  Rädda mina vänner från en hemsk syn
  När jag i sommar stoppar foten i skyn

 • Jag kommer att spendera X antal dagar på vandringsleder i vår/sommar/höst, och det bästa som finns efter att man vandrat en dag är ju att slänga av sig kängorna! Men dock så är det inte lika kul att några dagar senare svira om till klackar, men med ett fotvårdskit så skulle jag nog kunna hålla katastrofen i schack (och jag skulle slippa förfära allmänheten med mina skavda fötter).

 • Maria says:

  Jag behöver verkligen detta kit! Jag har konstant torra fötter, vinter som sommar, vår som höst. Det ser inte klokt ut haha!
  I sommar ska min storasyster gifta sig och jag ska vara brudtärna! :D
  Jag önskar att jag tills dess hittat några riktigt bra produkter som kan hjälpa mig säga adjö till de torra fossingarna så jag kan glänsa i ett par snygga klackar på bröllopet :)

 • Victoria says:

  Hej Janni!! Först TACK för en sjukt bra blogg, sen skadar det ju inte att du har drömlooken också :O
  Jag skulle så himla gärna vilja vinna det här kittet åt min kära lilla mami som i hela sitt liv har jobbat som assistent. Dagarna i ända springer hon fram och tillbaka för att hjälpa sin aktuella “arbetsgivare”. Hon bara ger och ger både på jobber men även här hemma åt min syster, mig och min pappa. Men hon ber aldrig om något tillbaka. Hon är lycklig som det är nu, men haha jag kan tillägga att hennes fötter inte är en vacker syn, så som hon kämpar. Hon lägger aldrig ner tid på att ta hand om sig själv, och när jag hade hjärntumör 2011 så lyfte hon hela familjen igenom det. Hon förtjänar allt i världen och lite till, och därför skulle jag mer än gärna vilja ge henne detta som en del i min födelsedagspresent till henne (har redan köpt bodyscrub och showergel).
  Hon är min förebild och min klippa, och finns där dag som natt, varje dag, för alla i hennes omgivning.
  Tusen pussar och kramar

 • Madeleine Andersson says:

  Detta är ju ett måste för mig! Mammaledig med en underbar tjej på 10 månader, som aldrig sitter still. Haha! Mina fötter behöver verkligen lite kärlek. Vill ha lika mysiga, fina och babylena fötter som min dotter. Hade blivit överlycklig :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.