SCENIC ROAD TRIP

DSC_5543
DSC_5566
DSC_5589
DSC_5607
DSC_5600
DSC_5625

Crazy views on our way to Norway! I love this place already…

Hej från Norge! Förlåt för min frånvaro men vi har kört bil sen igår eftermiddag med ett 4 timmars stopp för lite sömn. Jag kunde inte tro mina ögon när vi åkte igenom Norge, vilket ställe… Wow! Det har varit en lång resa så just nu är vi helt slut, ska vila lite och sen får vi se om vi orkar med lite skidåkning. Solen skiner utanför och det ser otroligt fint ut, hade varit skönt att komma ut och få lite frisk luft. :-) Vi är i Myrkdalen och det är faktiskt första gången jag är i Norge, förutom på flygplatsen. Älskar det här stället redan! Nu ska vi ta en powernap så hörs vi sen, puss på er!

//Hello from Norway! Sorry for my absence but we’ve been driving since yesterday afternoon with a 4 hour stop for some sleep. I couldn’t believe my eyes when we drove through Norway, what a place… Wow! It’s been a long trip so now we’re so tired, will rest for a while and then see if we have energy for some skiing. The sun is shining outside and it looks so beautiful, would be nice to get out and get some fresh air. :-) We’re in Myrkdalen and it’s actually my first time in Norway, except the airport. Love this place already! Time for a power nap and I’ll talk to you later, hugs babes!

25 reaktioner på “SCENIC ROAD TRIP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.