BROKEN

janni-deler-brokenDSC_5260
janni-deler-brokenDSC_5253

Lunch at Broken in Åre, they have a restaurant in Sthlm as well!

Yes, ändrade planer! Bokade precis ett flyg till Stockholm ikväll, så kommer hem en dag tidigare. :-) Tråkigt att inte få någon skidåkning men samtidigt skönt att komma hem! Jon drar till Ibiza men det kändes för jobbigt att flyga dit för en dag… Har gjort såna resor tillräckligt senaste tiden känns det som haha! Ni var några som frågade om mat-tips i Åre, en av mina favoriter är Broken som även finns i Stockholm. Världens godaste taco-sallad, en grym kycklingsallad och sen måste ni prova sabrosas (stavning?). Det är tortilla med ost, bacon tror jag och sen en riktigt god sås till. Hoppas vi kan hitta något liknande till lunch idag… Hörs sen hjärtan, nu ska vi åka mot flygplatsen! <3

//Yes, change of plans! Just booked a ticket to Stockholm tonight, so I’m coming home one day earlier. :-) Sad to not get any skiing done but at the same time nice to come home! Jon will go to Ibiza but it felt like too much to travel there for one day… I’ve done those kind of trips enough for a while haha! Some of you asked for food tips in Åre, one of my favorites are Broken and they also have one in Stockholm. The tastiest taco salad, a great chicken salad and then you have to try the sabrosas (don’t know how to spell it?). It’s tortilla with cheese, bacon I think and then a great sauce. Hope we can find something similar for lunch today… Talk soon sweeties, now we have to leave for the airport! <3

7 reaktioner på “BROKEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.