BYE NORWAY

janni-deler-bye-norwayDSC_5673
janni-deler-bye-norwayDSC_5678

Time to say bye to Norway!

Nu sitter jag på flygplatsen och väntar, killarna åkte med ett plan några timmar innan mitt flyg går. Jag har precis druckit min andra cappucino och surfar runt, ganska mysigt. :-) Har verkligen varit grymt kul att få se lite av Norge, även om det blev kortare än jag trodde så är jag glad att jag hängde med. Jag ska tillbaka till Norge snart har jag bestämt, grym skidåkning och härliga människor! Känner att mitt schema framöver är lite hektiskt, ska sätta mig och planera imorgon så jag får en översikt. Ska bli skönt att komma hem och styra upp lite, då mår jag som bäst. Har varit grymt att få umgås lite med Jon igen, snart kommer sommaren och då ska vi sitta ihop varje dag haha! Time to board, hörs i Sverige imorgon! <3

//Now I’m at the airport waiting, the guys went with a plane that left a few hours earlier than mine. I’ve just had my second cappuccino and looking through the internet, pretty cozy. :-) Have been great fun to get to see some of Norway, even if it was a shorter trip than I thought I’m glad I joined. I’m going back to Norway soon I just decided, great skiing and lovely people! Feeling that my schedule ahead is pretty hectic, will sit down tomorrow and make some plans so I get an overview. Will actually be nice to come home and sort things out, that’s when I feel the best. Have been great to spend some time with Jon again, soon summer is here and we’ll be together every day haha! Time to board, see u from Sweden tomorrow! <3

4 reaktioner på “BYE NORWAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.