ADVENTURES

janni-deler-eventDSC_5523
janni-deler-eventDSC_5525

Me and my love, so happy to see the world with him!

God morgon! Vaknade upp hemma hos min mamma, hon hämtade mig igår så sov över här. :-) Ska snart dra mig in mot stan och ta tag i allt, försöka få en översikt över närmsta tiden. Känns som jag har massor av roliga resor framöver, men ingen koll på när. Ska köpa mig en kalender, har alltid tyckt att mobilen räcker gott och väl men känner att det bara är små pluppar i telefonen och ingen översikt haha! Jag och Jon har ju några äventyr framför oss, nu i Norge kom vi på en idé vi ska försöka göra så jag hoppas ni kommer gilla det! Saknar honom redan, första dagarna är alltid så j*kla jobbiga… Hörs sen, puss! <3

//Good morning! Woke up at my moms place, she picked me up last night so I spent the night. :-) Will soon head in to town and start my planning, need to get an overview of the upcoming weeks. Feels like I have lots of fun trips ahead, but no real plan when. Need to buy a calendar, I always thought my phone is enough but now I feel that it’s just small dots in my phone and no overview haha! Me and Jon have a few adventures ahead of us, now in Norway we came up with an idea that we want to try so I hope you’ll like it! Miss him already, first days are the hardest… Talk later, hugs! <3

10 reaktioner på “ADVENTURES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.