AFTERNOON TEA

janni-deler-afternoon-teaDSC_5681
janni-deler-afternoon-teaDSC_5683
janni-deler-afternoon-teaDSC_5692
janni-deler-afternoon-teaDSC_5689
janni-deler-afternoon-teaDSC_5684

Afternoon tea at Gina Tricot showroom to see the new collection!

Dagen sprang iväg i vanlig ordning! Var bjuden till Gina Tricot för att kolla in deras nya “Exclusive Collection” som kommer ut i butik i slutet av maj, så fina grejer… Vi fick även massa te och scones. Hur gott är mini-scones? Älskar det! Efter det gick jag och Fanny och kollade in kungsträdgården och alla fina träd, det är så vackert. Önskar det såg ut så hela sommaren och inte bara en kortis! ;-) Nu är jag hemma och vänder i princip, ska iväg på middag med massa härliga tjejer ikväll. Hörs när jag är tillbaka, puss! <3

//This day went by fast as usual! Was invited to Gina Tricot to check out their new “Exclusive Collection” that will be out in stores end of may, so many nice things… We also got lots of tea and scones. How good is it with mini-scones? Love it! After that me and Fanny went to Kungsträdgården to see all the flowery trees, it’s just so beautiful. Wish it looked like that all summer and not just for a short time. ;-) Now I’m just at home for a quickie, heading for dinner with lots of lovely girls. Talk to you after that, hugs! <3

3 reaktioner på “AFTERNOON TEA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.