WOW HER

JanniDeler_Reebok_Boxning5dd

Top here!/ Shorts here!/ Shoes here!    All from Reebok, Stadium.    -adlinks

Lite träningsinspo såhär en lördag! Här är alltså plaggen från min andra look för Reebok och samarbetet med Stadium, världens snyggaste sport-top! Jag gillar ju att matcha som ni vet så här fick det bli gula skor och topp. ;-) Har inte provat på att boxas ännu men tror jag ska göra det på onsdag, körde lite sparkar sist jag tränade på Odenplan fightgym och jag tror verkligen att jag kan gilla boxning. Har ju shortsen till det iallafall! Och jag brukar gilla grisig träning där man blir helt slut, har hört att det stämmer in bra på boxning… Nu ska jag promenera hem till min syster, hörs sen! <3

//Some training inspo on a saturday! Here’s the pieces from my second look for Reebok and the collab with Stadium, the coolest sports bra! I like to match as you know so I went for yellow shoes and top. ;-) Still haven’t tried boxing yet but I think I’m doing it on wednesday, did some kicks last time I worked out at Odenplan fightgym and I really think I will like boxing. At least I have the shorts for it! And I usually like hard core training that makes you super tired, heard it’s a good description for boxing… Now I will walk over to my sister, talk soon! <3

6 reaktioner på “WOW HER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.