Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:34 | April 29, 2015

GIRLS GIRLS GIRLS

janni-deler-girls-alexandra-lisaDSC_6209 janni-deler-girls-alexandra-lisaDSC_6225 janni-deler-girls-alexandra-lisaDSC_6232 janni-deler-girls-alexandra-lisaDSC_6231

Me and my amazing ladies, so glad I got to know them. <3

God morgon! Kom hem alldeles för sent igår och då var det rakt i säng som gällde för mig. Nu är jag nämligen påväg till Göteborg och stannar över dagen för ett möte. Sista minuten men så blir det ibland! :-) SUPER-rolig sak som ni kommer få veta snart, hatar verkligen hemligheter men den här kommer ni gilla när jag väl får berätta. Igår var vi i nya Corinne & Friends butiken som ska öppna, fick en quick fix (hår och make) och sen åt vi en underbar middag (outfit-post från igår kommer snart!). Jag är så otroligt glad över att jag träffat så fantastiska tjejer som Lisa och Alex, har så roligt konstant med de här tjejerna. <3 Nu ska jag hoppa på flyget, hörs snart!

//Good morning! Got back home way too late last night and then I went straight to bed. Now I’m actually on my way to Gothenburg for the day and a meeting. Last minute but that’s how it is sometimes. :-) A SUPER fun thing that I will be able to tell you soon, hate to keep secrets but I think you’ll like this when I finally get to tell you. Last night we went to the new Corinne and Friends shop, got a quick fix (hair and make) and then a fantastic dinner (outfit post from yesterday will be up soon!). I’m so happy that I’ve met these amazing girls, me, Lisa and Alex always have so much fun together. <3 Time to board the plane, talk soon!


5 kommentarer5 kommentarer om “GIRLS GIRLS GIRLS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här