GIRLS GIRLS GIRLS

janni-deler-girls-alexandra-lisaDSC_6209
janni-deler-girls-alexandra-lisaDSC_6225
janni-deler-girls-alexandra-lisaDSC_6232
janni-deler-girls-alexandra-lisaDSC_6231

Me and my amazing ladies, so glad I got to know them. <3

God morgon! Kom hem alldeles för sent igår och då var det rakt i säng som gällde för mig. Nu är jag nämligen påväg till Göteborg och stannar över dagen för ett möte. Sista minuten men så blir det ibland! :-) SUPER-rolig sak som ni kommer få veta snart, hatar verkligen hemligheter men den här kommer ni gilla när jag väl får berätta. Igår var vi i nya Corinne & Friends butiken som ska öppna, fick en quick fix (hår och make) och sen åt vi en underbar middag (outfit-post från igår kommer snart!). Jag är så otroligt glad över att jag träffat så fantastiska tjejer som Lisa och Alex, har så roligt konstant med de här tjejerna. <3 Nu ska jag hoppa på flyget, hörs snart!

//Good morning! Got back home way too late last night and then I went straight to bed. Now I’m actually on my way to Gothenburg for the day and a meeting. Last minute but that’s how it is sometimes. :-) A SUPER fun thing that I will be able to tell you soon, hate to keep secrets but I think you’ll like this when I finally get to tell you. Last night we went to the new Corinne and Friends shop, got a quick fix (hair and make) and then a fantastic dinner (outfit post from yesterday will be up soon!). I’m so happy that I’ve met these amazing girls, me, Lisa and Alex always have so much fun together. <3 Time to board the plane, talk soon!

5 reaktioner på “GIRLS GIRLS GIRLS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.