BRANDY MELVILLE EVENT

janni-deler-brandymelville-stockholmDSC_2733
janni-deler-brandymelville-stockholmDSC_2757
janni-deler-brandymelville-stockholmDSC_2743
janni-deler-brandymelville-stockholmDSC_2735
janni-deler-brandymelville-stockholmDSC_2742
janni-deler-brandymelville-stockholmDSC_2765
janni-deler-brandymelville-stockholmDSC_2769
janni-deler-brandymelville-stockholmDSC_2764
janni-deler-brandymelville-stockholmDSC_2774

Such a great night at the Brandy Melville store, a lot of juice, clothes and ladies!

Så mysig kväll! Hängde på Brandy Melville-butiken och drack juice, snackade och kollade kläder. Vi tävlade ut kläder och det var ju hur kul som helst, jag fick dra vinnarna och var lika spänd varje gång haha! :D Tycker det är så kul att träffa några av er, tack till er som kom förbi och kom fram. <3 Ni är för goa! Nu ska jag packa i ordning det sista, ta en dusch och sen sova. Känner på mig att morgondagen kommer bli ganska intensiv… Flyga för en 24timmars fest, ja varför inte? Haha! Ha en mysig kväll hjärtan, vi hörs imorgon. PUSS!

//Such a cozy night! Hung out at the Brandy Melville-store and had juice, talked and checked out clothes. We also had competitions where you could win clothes and it was so much fun, I got to pick the winners and was so excited every time haha! :D I really like to meet you guys, thanks to you who came by and talked to me. <3 You’re too sweet! Now I have to pack the last things, have a shower and then sleep. Guessing tomorrow will be pretty intense… Fly away for a 24 hour party, well why not? Haha! Have a cozy night loves, talk tomorrow. HUGS!

15 reaktioner på “BRANDY MELVILLE EVENT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.