NEW TRAINING

The Trip bikes and city
The Trip bikes and galaxy

Trying this out next week, can’t wait!

Som ni vet älskar jag att prova ALLT när det kommer till träning. Tycker det är så kul att variera mig och se vad jag gillar. :-) Sats har en ny cykelklass som kallas Les Mills Immersive Fitness där man cyklar i en 3D värld med en stor skärm runt om. Det låter så sjukt ballt, man kommer vara i olika miljöer med hög musik och effekter så jag tror knappt det kommer kännas jobbigt att träna. Ni kan se hur det ser ut här! Jag ska iallafall prova på det nästa vecka och jag har fått äran att lotta ut några platser till er. Vi kommer inte vara så många så det blir ett kul träningspass ihop. :-) För att vinna ska ni svara på frågan: Vilket Sats center lanserar Immersive Fitness? Svara i kommentarsfältet och skriv en kort motivering varför du ska med. Glöm inte att skriva med mailadressen i kommentaren! Man ska kunna befinna sig i Stockholm den 12 maj kl. 18, vinnaren kontaktas den 11e maj. Lycka till babes, nästa vecka svettas några av oss ihop! <3

//As you know I love to try it ALL when it comes to training. I think it’s fun to vary and see what I like. :-) Sats have a new cycling class that’s called Les Milles Immersive Fitness where you bike in a 3D world with a big screen around. It sounds so cool, you will be in different places with loud music and effects so I don’t think you will even feel that you work out. You can see how it looks here! I’m trying it next week and I got to give some of you guys the chance to go with me, you have to be in Stockholm though but maybe some of you are. We won’t be that many so it’ll be a fun workout together. :-) To win you have to answer the question: Which Sats center will launch the Immersive Fitness? Answer in the comment field and also write down why you should join. Don’t forget your email address in the comment! You have to be in Stockholm on the 12th of may at 6 pm, the winner will be contacted the 11th of may. Good luck babes, next week some of us are sweating together! <3

25 reaktioner på “NEW TRAINING”

 • Liza says:

  Denna nya träningsmöjligheten finns att prova på svar: SATS stureplan.
  Varför jag ska vinna:
  Jag vill gärna vinna, för att jag i denna fräcka sal vill prova spinna.
  Janni snälla låt mig få prova, jag sätter gärna på mig spinningskorna.
  Tänk att få svettas i denna miljö, om jag inte vinner en plats får jag nog stå i lång kö.
  Innan jag får uppleva detta, tänk om jag vann det vore det allra knäppa.
  Håller alla tummar och tår, tills att jag nästan på fingrarna får sår.

  Jag är precis nyinflyttad till sthlm förra veckan från Dalarna. Så det vore verkligen såååå kul att få prova denna fräcka cykelträningen då jag ännu inte bestämt mig för vilket träningscenter jag ska träna på här i sthlm.

  // Vänligen Liza

 • Elinor Zacharias says:

  SATS Stureplan.

  Nyss hemkommen från en resa har jag nu äntligen skaffat mig ett gymkort igen och efter månader med löpning och hemmastyrka har jag nu återfunnit min kärlek för spinning igen. Jag tycker det är roligare än någonsin och kan bara tänka mig hur detta skulle boosta denna motivation och ta det till en helt ny nivå. Jag älskar träning och är som du en riktig sucker för att testa på allt jag kommer över och detta vore verkligen något att bocka av listan. Hoppas jag vinner och kan vara med och svettas och kämpa med dig!

 • ayu says:

  Also, you forgot to write: must not have epillepsy!
  I don’t get the hype of being in a closed space with loud music and effects, I’d probably get migraine. Cycling outside is the best and works the most muscles (since you need balance, you climb, turn, descend..).
  Anyway, I hope you have fun!

 • Linnéa G says:

  Hej Janni!
  Jag älskar träning och har alltid tränat massor men har på senaste tiden kommit in i en svacka där allt känns lite extra tungt… Att få prova på det här vore en jätterolig väg att få göra det jag egentligen älskar mest, att träna och få upp peppen för det igen! Dessutom tycker jag att 3D-skärmen verkar SÅ cool och är verkligen något jag skulle vilja uppleva!
  Ps-tack för att du delar med dig av ditt liv i din blogg, så mycket vardagspepp och inspiration <3

 • Linnéa G says:

  Hej igeeen!

  Typiskt mig att glömma att svara på själva frågan, men det är såkalrt på SATS Stureplan Les Mills immersive fitness lanseras! :)

  Kram!

 • De kommer lansera Les Mills immersive fitness på SATS Stureplan i Stockholm! Och varför just jag skulle vinna en plats är för att jag älskar allt som har med träning att göra och fascinationen med hur kroppen verkligen fungerar när vi faktiskt tränar och tar hand om den. Vi ska trots allt ha den för resten av våra liv! Mitt älsklingsmotto: Variation GER motivation! Go go!

 • Maja Hansson says:

  Svar på frågan: SATS stureplan!
  Jag skulle verkligen vilja prova detta för jag har nu kämpat med ätstörning i ett år och är äntligen tillbaka på rätt spår, jag har gått upp till min normalvikt och får äntligen träna, så att vinna detta vore en dröm då jag skulle träna för upplevelsens skull!

  kram Janni

 • Anna W says:

  Det är på SATS Stureplan som Les Mills immersive fitness lanseras. Jag skulle vilja vinna för att jag alltid har tyckt om att träna på ett eller annat sätt. Jag tycker det är super kul att testa nya träningsformer och pass på gymmet då man hittar nya muskeler man inte trodde fanns. Spinning har jag gått på flera gånger men det skulle vara så himla kul att få testa på den här nya formen då det känns lite samma sak ibland.
  PS tack för en bra och inspirerande blogg. Du verkar vara en så himla glad tjej med sunda värderingar.
  Kram :)

 • hanna says:

  Sats på stureplan är svaret;) Jag skulle så himla gärna vilja vinna! Älskar verkligen att träna och har tränat regelbundet i snart tre månader! Stolt! Det skulle var en ära att få prova på att cykla i en 3D värld!!! Åhh blir helt sprallig när jag tänker på att få testa! Skulle bli så himlaglad!!
  Massa kramisar från mig till dig! Puss

 • Johanna says:

  Hej Janni! Gud vilket häftigt nytt pass som SATS lanserar. Det är på SATS Stureplan. Varför jag ska få komma på detta pass är för att jag alltid har bävrat mig för spinningklasserna trots att jag ser det som en sån otroligt bra träning samt skonsam. Detta kanske kan få mig att komma igång med spinningen trots allt då man får fokus på annat.

 • Emelie says:

  Det här är verkligen något för min bästa vän som numera bor i Sthlm. Är helt säker på att hon skulle älska det, spinning-galen som hon är! Det här skulle bli världens bästa överraskning till henne! ❤️ SATS Stureplan Les Mills immersive fitness lanseras

 • Sandra says:

  FY va kul, jag vill vinna detta för jag är så JÄTTER-REDO att svetta ur det sista dropparna innan jag gittar iväg på min Europatripp. Gymmet som har kommit på denna galanta idé år såklart SATS Stureplan. På återseende, PUSS

 • Elmira says:

  Hej på dig! Det är på Sats Stureplan som denna nya super häftiga träningsupplevelse lanseras. Och om jag vill vinna? SÅ KLART!! Jag har alltid älskat spinning och tycker det är den klart roligaste gruppträningsformen, och att få vara med om detta? Det vore så sjukt cooooooolt!! Alltså här snackar vi spinning utöver det vanliga, jag skulle dö (av lycka) om jag fick prova på detta :DDDD

 • Sandra says:

  Hej Janni! På Sats Stureplan kommer man kunna testa Immersive Fitness.
  Och jag är verkligen super taggad av att få testa cykla i denna häftiga miljö.
  Tränar Crossfit 3ddg/v, men nu är det dags för något nytt och göra nya muskler trötta :)
  Mvh Sandra ([email protected])

 • Johanna says:

  Det är SATS Stureplan som lanserar den nya asballa nya spinning upplevelsen. Jag skulle bli så motiverad till att ta upp min trängning igen om jag vann.
  Mvh Johanna ([email protected])

 • Eloise Olsson says:

  Det lanseras på SATS i stureplan!
  Jag tycker att jag borde få följa med för att jag älskar att träna och jag älskar som du, att testa olika saker! Jag har gått på spinning några gånger tidigare men jag har haft svår diskbråck som har gjort att det inte gått.. nu har det blivit bättre och jag har då möjlighet att börja med spinning igen, och hur kul skulle det inte vara då att få testa på igen efter en lång paus på lanseringen av detta coola nya sätt? Det passar också ypperligt för jag har nyss flyttat och mitt gym kort går ut i maj nu, och behöver då skaffa ett nytt gymkort och vill även hitta ett nytt gym som ligger närmare där jag bor nu, då passar det perfekt också att få testa på på detta underbara sätt och förhoppningsvis kan jag börja på det gymmet också! Jag skulle även vilja testa på att träna med dig för du verkar på pepp och otroligt motiverande och då skulle jag bli peppad och tycka det var super kul! Och jag hoppas på i framtiden att kunna jobba för Les Mills och kunna utveckla tränings världen, och då skulle det vara perfekt för mig att prova på något nytt!
  Kram och tack på förhand! Du har alltid så spännande och blandade tävlingar, super kul!

 • Matilda says:

  Hej hej!
  De kommer lansera Les Mills immersive fitness på SATS Stureplan i Stockholm.
  Jag är 15 år och älskar att träna. Jag är en träningsnarkoman och älskar och träna, har testat på allt från yoga, crossfit osv men inte dethär. Jag tävlar i alpint och tränar mycket ben, kanske är dethär något för mig? Skulle vara så otroligt kul att få köra det coola spinningpasset!!
  Kramar Matilda

 • Hej har precis köpt ett nytt gymkort för att komma igång med träningen och vore superkul att få komma och träna med dig! Skulle dra upp motivationen enormt att få pröva på denna typ av spinning, då jag älskar att cykla utomhus, men tröttnar fort på en vanlig spinningcykel där det inte finns mycket att titta på. Håller tummarna och hoppas jag får hänga med!
  Rätt svar är: SATS Stureplan

 • Sofie says:

  Immersive Fitness lanseras på Sats Stureplan.

  Motivering:
  Jag absolut ÄLSKAR spinning. Det hade varit en fantastisk upplevelse att få vara med om! Dessutom har jag varit en lojal sats-medlem i många år. Justnu går jag igenom en jobbig period i mitt liv så dethär hade jag verkligen uppskattat!

 • Camilla says:

  Svar: SATS stureplan
  Jag hoppas att jag vinner för att jag skulle bli så glad och det skulle vara jädra kul!! :D
  Tränar ofta intervall träningspass men hatar spinning. Detta kanske får mig att ändra mina synpunkter om spinning!

 • Cornelia says:

  Svar: SATS Sture plan är det som lanserar Immersive Fitness.

  Ett taggat gäng, hög musik, positiva endorfiner och en härlig aura är det som behövs för att ens träning ska bli rolig. Tänk då att få uppleva det här med dig Janni och ett gäng härliga personligheter, som gör att träningen blir så himla mycket roligare där vi tillsammans kan hitta motivationen och pusha varandra!

  Kram Cornelia

 • charlotte says:

  Testade det förra året i samarbete med Reebok och Les Mills och det var så häftigt. Fick titta ner i golvet ett par gånger föt att “landa”. Kändes som en berg och dalbana ibland :) Fick tyvärr tacka nej till morgondagens pass :/ Hade så gärna cyklat igen. Kör hårt :D

 • Sofie says:

  Då tror jag att jag fick din plats Charlotte. För jag fick ta med mig en vän som så gärna ville gå. :D
  Det kommer bli så grymt kul! Jag är så taggad!! :D

 • Sofie says:

  Jag hann inte säga de efter passet så jag säger de nu – tusen TACK Janni för träningspasset! Det var helt fantastiskt kul! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.