DREAM VACATION

janni-ldb-inspiration-travel copy

My dream vacation, white sand, palms and coconuts.

Good morgon! Nu ska vi äntligen åka mot poolpartyt, ska bli så otroligt skönt med lite sol och bad! Här är några bilder från min absoluta drömdestination, Tulum i Mexico. LdB har en kampanj som heter Greetings from Paradise där du kan vinna en resa till en paradisö för dig och någon du tycker om. För att vara med och tävla ska du designa ditt egna strandvykort med en hälsning till en vän och uppmana andra att rösta på ditt vykort, ni kan göra det HÄR! Varje vecka kommer det väljas ut tre personer som vinner ett hudvårdskit med produkter från LdBs Hydratingserie och sedan kommer en jury välja ut en vinnare som får åka på drömsemester. Nu – pool party på hemlig destination! <3

//Goood morning! Now we’re finally going to the pool party, will be so nice with some sun and pool! Here’s a few pics from my dream destination, Tulum in Mexico. LdB have a campaign right now that’s called Greetings from Paradise where you can win a trip to a paradise island for you and someone you like. To join the competition you need to design your own beach post card with a greeting to a friend and get people to vote on your card, you can do it HERE! This is my post card, oh I want to go back… Every week they will pick three winners that can win products from LdBs Hydrating serie and then a jury will pick the final winner that will go on a dreamy trip. Now – pool party at a secret location! <3

17 reaktioner på “DREAM VACATION”

Leave a Reply

Your email address will not be published.