IBIZA

janni-deler-ibiza-nellypoolpartyDSC_2858
janni-deler-ibiza-nellypoolpartyDSC_2971
janni-deler-ibiza-nellypoolpartyDSC_3002
Ended up in Ibiza with a crazy pool party!

Vi hamnade på Ibiza! Kom hit och direkt till lunch och poolparty, har haft en helt fantastisk dag!! Har tagit massa bilder så ska visa er allt från början imorgon. :-) Ville mest bara kika in och säga hej och att vi är på Ibiza. Har precis tagit en dusch och ska börja fixa mig för kvällen, det blir middag och party. Tanken är att åka hem imorgon men vi är några som snackat om att stanna en dag extra… Vi får se helt enkelt! Hoppas ni har en grym fredagkväll så hörs vi imorgon, puss!

//We ended up in Ibiza! Arrived and went straight to lunch and pool party, really had an amazing day!! Took lots of pictures so I’ll show it all from the beginning tomorrow. :-) Just wanted to check in here and say hi and that we’re in Ibiza. Just had a shower and will get ready for the night, will be dinner and party. The plan is to go back home tomorrow but some of us are thinking about staying for an extra day… We’ll see! Hope you guys have a great friday night and I’ll talk to you tomorrow, hugs! <3

6 reaktioner på “IBIZA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.