24 HR TRIP

janni-deler-DSC_3236
janni-deler-DSC_3239

Morning view from our hotel room, time to leave!

God morgon! Så var 24-timmars resan snart slut… Har precis ätit frukost och packat ihop, ska snart åka mot flygplatsen. Hade så himla kul igår!! Mår lite sådär idag om jag ska vara ärlig. Hade gääärna stannat men flygen till Stockholm var lite dyrare än vad som kändes värt. Får åka tillbaka snart! :-) Jobbigt att säga hej då till Jon igen, vi fick iallafall umgås några timmar. Det behövdes! Nu måste vi checka ut så vi hörs i Sverige ikväll, puss! <3

//Good morning! So that is the end on this 24 hour trip… Just had breakfast and packed up, will head to the airport soon. Had so much fun yesterday!! Feel pretty bad today to be honest. Would’ve loved to stay but the flights to Stockholm was a bit too expensive to feel worth it. Have to go back soon! :-) Hard to say bye to Jon again, at least we got to hang out a few hours. Needed! Time for us to check out so I’ll talk to you in Sweden tonight, hugs! <3

11 reaktioner på “24 HR TRIP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.