NELLY AIRLINES

janni-deler-nelly-airlinesDSC_2804
janni-deler-nelly-airlinesDSC_2810
janni-deler-nelly-airlinesDSC_2817
janni-deler-nelly-airlinesDSC_2839
janni-deler-nelly-airlinesDSC_2843
janni-deler-nelly-airlinesDSC_2822
janni-deler-nelly-airlinesDSC_2852
janni-deler-nelly-airlinesDSC_2837
janni-deler-nelly-airlinesDSC_2853

The crazy trip started with our own flight to “Unknown destination” with Nelly Airlines…

Vet inte ens vart jag ska börja, vilket dygn vi har haft!! Jag får dela upp det lite så börjar med resan. :-) Vi kom till arlanda och mötte upp ett stort gäng, det hade ryktats om Ibiza men man var ju inte helt säker… Skrattade högt när jag såg “Unknown” på tavlan över flyg, kändes helt galet. Kan bara tänka mig vad alla andra som skulle flyga tänkte när de såg det. Ett stort härligt, underbart gäng hoppade på planet gladare och mer taggade än någonsin. Vi hade en 4 timmars resa, det var den roligaste flygresan jag gjort. Vi fick lite prosecco och en lätt pre-lunch, sen landade vi. Resten av storyn och bilderna får ni sen! TACK Nelly för den grymmaste festen, som vanligt, slutar aldrig förvånas… Hoppas ni har en mysig kväll, jag ska ligga raklång framför en film och sova tidigt. Puss hjärtan!

//Don’t even know where to start, crazy 24 hours!! I have to split it up a bit so I begin with the trip. :-) We arrived to Arlanda and met up with a big group, we heard rumours about Ibiza but wasn’t completely sure… Laughed out loud when I say “Unknown” on the screen for flights, just felt crazy. I can only imagine what all the other people who were flying was thinking when they saw it. A big great, amazing gang jumped on the plane happier and more excited than ever. We had a 4 hour flight, can easily say that it was the funniest flight I’ve ever been on. We got some prosecco and a light pre-lunch, then we landed. Will give you the rest of the story and pictures later! THANKS Nelly for the most amazing party, as always. Hope you guys have a cozy night, I will stay completely still all night and watch a movie and sleep early. Hugs babes!

7 reaktioner på “NELLY AIRLINES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.