#NELLYPOOLPARTY

janni-deler-nelly-pool-partyDSC_2876
janni-deler-nelly-pool-partyDSC_2893
janni-deler-nelly-pool-partyDSC_2884
janni-deler-nelly-pool-partyDSC_2903
janni-deler-nelly-pool-partyDSC_2940
janni-deler-nelly-pool-partyDSC_2942
janni-deler-nelly-pool-partyDSC_2950
janni-deler-nelly-pool-partyDSC_2955
janni-deler-nelly-pool-partyDSC_3044
janni-deler-nelly-pool-partyDSC_3019
janni-deler-nelly-pool-partyDSC_2997
DSC00234 copy
janni-deler-DSC_3079

Nelly pool party, what a day… Need to do it all over again!

God morgon hjärtan! Nu är jag en ny människa igen, sov ut och tog en lång dusch imorse. Vilket dygn vi hade, har knappt hunnit smälta vad vi faktiskt gjorde. Flyga ett stort partygäng till Ibiza för att festa och sen hem, låter ju helt galet. Det var i och för sig ganska galet! Försökte hitta en bild på mig där jag inte såg halvt hysterisk ut, men det fanns inga från dagen… Haha! Efter lunchen var det drinkar, dans och djs som gällde. När vi skulle börja röra oss uppåt för att fixa oss för middagen började det riktiga poolpartyt, jag blev islängd och alla låg helt plötsligt i poolen. Ah herregud vad kul jag hade, vet inte om ni följer mig på snapchat (jannideler) men där fick ni hänga med en hel del under festen. Älskar snapchat! Och den där ankan alltså… Jag och Lisa ville ta en bild men den var så hal så vi ramlade i hela tiden, som ni kan se. Bland det galnaste dygnet jag varit med om, nu längtar jag om möjligt ännu mer till sommaren. <3

//Good morning loves! Now I feel like myself again, slept in and had a long shower this morning. What a day we had, haven’t really understood yet what we did. Fly a big group of party people to Ibiza to party and then go back home, sounds insane. It was pretty insane too! Tried to find one picture where I didn’t look semi crazy, but I couldn’t find any from that day… Haha! After our lunch there was time for drinks, dancing and dj:s. When we were on our way to go up and get ready for dinner the real pool party started, I got thrown in the pool and all of a sudden everyone was in there. Ah we had so much fun, don’t know if you follow me on Snapchat (jannideler) but you got to follow us during the party quite a bit. Love snapchat! And that duck… Me and Lisa wanted a pic on it but it was so slippery so we kept falling off, as you can see. One of the craziest days in my life, now I really want summer to start. <3

25 reaktioner på “#NELLYPOOLPARTY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.