LUNCH UNDER PALMS

janni-deler-lunch-hardrock-ibizaDSC_2860
DSC00199
janni-deler-lunch-hardrock-ibizaDSC_2865
janni-deler-lunch-hardrock-ibizaDSC_2861
janni-deler-lunch-hardrock-ibizaDSC_2867
janni-deler-lunch-hardrock-ibizaDSC_2862
janni-deler-lunch-hardrock-ibizaDSC_2869
janni-deler-lunch-hardrock-ibizaDSC_2875

Our amazing lunch spot in Ibiza, I ordered a mojito straight away…

Har precis fått i mig lite lunch, åt en gulashsoppa och riskakor (fått dille, med mosad avokado och salt på). Jag satt och glodde på tv samtidigt men hade mer än gärna varit tillbaka på det här härliga lunchstället. När vi kom till Ibiza var det lunch direkt, jag beställde in en mojito som jag suktat efter redan på planet. Haha, min favoritdrink som jag alltid beställer! Åt massa fräsch mat och började fatta vart vi faktiskt var, bland palmerna. Gillar ni palmer lika mycket som jag? Jon har ju fixat en palmskog typ i trädgården i Marbella nu, tror minsann han läser min blogg ibland. ;-) Nu ska jag på möte och ikväll är det spinningpasset på Sats, ska bli sjukt kul att prova! Kram <3

//Just had some lunch, had a goulash soup and rice cakes (totally addicted, with mashed avocados and salt on). I had it in front of the tv but I would love to be back at that amazing lunch place. When we arrived in Ibiza we had lunch straight away, I ordered a mojito that I’d been craving since we sat on the plane. Haha, my all time favorite drink that I always order! Had lots of fresh food and started to understand where we actually were, by the palms. Do you like palm trees as much as I do? Jon made a palm forest-ish in the garden in Marbella, I kinda think he reads my blog sometimes. ;-) Time for a meeting and tonight it’s the spinning class at Sats, will be so fun to try it! Hugs <3 

17 reaktioner på “LUNCH UNDER PALMS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.